Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Kvinner bekymrer seg mer om finansiell sikkerhet i pensjon enn menn

Anonim

Det er ingen hemmelighet at ideen om pensjonering gjør mange amerikanere engstelig. I en Gallup-undersøkelse i fjor oppdaget 64% av amerikanerne at de ikke hadde nok penger i pensjonisttilværelse som deres største økonomiske bekymring. Og i en enda nyere GOBanking Rates studie, ikke å kunne pensjonere kom inn som amerikanernes største frykt generelt.

Men nye data fra Transamerica forteller oss at kvinner er enda mer bekymret for deres økonomiske sikkerhet i pensjon enn sine mannlige kolleger. Bare 10% av kvinnelige arbeidstakere er sikre på deres evne til å pensjonere i komfort sammenlignet med 19% av mennene.

Faktum i saken er at utallige mannlige og kvinnelige arbeidstakere er dårlige bak på pensjonsbesparelser, og faktisk burde være bekymret for fremtiden. Så hvorfor er kvinner så mye mer bekymret og så mye mindre selvsikker?

Hva er kvinner så bekymret for?

Å løpe ut av penger i pensjon er en legitim bekymring for alle arbeidstakere, særlig de som er spesielt bak på besparelser. Men kvinner er enda mer sannsynlig å kaste seg på deres hekseegg, og en stor del av det koker ned til det ofte hypede lønnskløet som fortsetter å plage kvinnelige arbeidere i dag. Det er anslått at kvinner tjener bare 0, 76 til 0, 79 dollar for hver $ 1, 00 som deres mannlige kolleger bringer inn. Dette betyr at hvis en mann og en kvinne er ansatt i samme kapasitet, og mannen tjener $ 60.000 i året, tjener kvinnen bare 45.600 - 47.400 dollar, gjennomsnittlig.

Selvfølgelig gjelder dette ikke for alle næringer. Det er noen yrker som faktisk er kjent for å betale kvinner mer enn menn. Men generelt tjener kvinner mindre og så har de en hardere tidsbesparelse.

Her er det trist, skjønt: Mens kvinner kan slå opp med mindre penger, i gjennomsnitt enn menn i pensjon, sparer de faktisk til høyere priser. Vanguard rapporterer at 73% av kvinnelige ansatte regelmessig bidrar til en arbeidsgiverbasert pensjonsplan, mens kun 66% av mennene kan si det samme. Men når vi gjør matte, er det lett å se hvordan kvinner fortsatt faller bak på en helhet.

Tenk deg at du har en kvinne med en årslønn på $ 47.000 som konsekvent sparer 10% av inntektene sine, eller $ 4.700 i året. Hvis hennes mannlige motpart sparer med samme 10% rente, men tjener $ 60.000, vil han legge ytterligere $ 1, 300 i året inn i pensjonsplanen. I løpet av en 35-årig periode, og antar en gjennomsnittlig årlig 8% avkastning på investeringen, vil kvinnene komme opp med $ 224, 000 mindre i sitt neste-egg. Og det er ganske betydelig sparingskløft.

Men det er ikke bare at kvinner har en vanskeligere tid å bygge sine hekseegg; fordi de vanligvis tjener mindre enn menn, kvalifiserer de seg heller ikke for det samme nivået av trygdeordninger. Kast i det faktum at kvinner vanligvis overlever menn, og derfor trenger mer besparelser, og det er ikke rart at så mange kvinnelige arbeidere er engstelige i fremtiden.

Å gjøre opp for mindre lønninger

Selv om kvinner kan tjene mindre enn mannen, og derfor befinner seg i en naturlig ulempe, hvis det er en ting de har å gå for dem, er det deres tendens til å være klare investorer. Ifølge Fidelity er kvinner mindre sannsynlige enn menn å ta på seg unødvendig risiko i sine porteføljer, og de gjør en bedre jobb med å sprede seg. Menn har også en tendens til å handle mer aktivt og uregelmessig, mens kvinner er mer sannsynlig å sitte stramt og rive ut markedets bølger, noe som betyr at de er mindre tilbøyelige til å bli brent når investeringene tar en midlertidig dukkert.

På den annen side er det ikke å ignorere lønnskløft, og så kvinner som har til hensikt å pensjonere, må komfortabelt øke sparspillet og begynne å sette penger til side så tidlig i karrieren som mulig. (Selvfølgelig gjelder dette rådet også for menn, men det er enda viktigere at kvinner følger det.) Og den gode nyheten er at de som begynner å spare i 20- eller 30-årene, har en god sjanse til ikke bare å pensjonere i tide, men også på en veldig behagelig måte.

Vil du ha bevis? Her er et bord som viser hvor mye ulike månedlige bidrag kan vokse til over 35 år:

Månedlig sparebeløp

Samlet akkumulert etter 35 år (antar en gjennomsnittlig årlig 8% retur):

$ 200

$ 413 000

$ 300

$ 620 000

$ 400

$ 827 000

$ 500

$ 1.033 millioner

$ 600

$ 1, 24 millioner

Det er klart at den rette investeringsstrategien (som i dette eksemplet er en stock-heavy portefølje) kan produsere noen imponerende resultater over tid, og mens kvinner kan kjempe mer enn menn for å nå noen av de ovennevnte besparelsesgrenser, er alle de nevnte tall er også ganske oppnåelige. Så mens kvinner kan være mer opptatt av deres langsiktige økonomiske sikkerhet enn menn, trenger de ikke nødvendigvis å være - så lenge de sparer tid og investerer klokt.