Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Vil du bli tvunget til å pensjonere tidlig?

Anonim

Ting trener ikke alltid ut som vi planla. Hvis din økonomiske plan antar at du skal gå på pensjon i en viss alder, men noe tvinger deg til pensjonisttilværelse før, kan du ende opp med å kjøre lite penger. Og ikke tro at det ikke kan skje for deg - Transamerica Center for Retirement Studies oppdaget i en nylig pensjonistundersøkelse at 60% av respondentene hadde pensjonert tidligere enn de hadde planlagt.

Hvorfor kan du pensjonere tidlig

Hvis du ble lagt av i en alder av 60 år, hva er sjansen for at du kan finne en annen jobb? Dessverre er de nok ganske slanke. Ifølge Transamerica Center-undersøkelsen gjorde to tredjedeler av de som ble pensjonert tidlig på grunn av arbeidsrelaterte årsaker. Helseproblemer var den nest vanligste årsaken, mens bare 12% av de som pensjonerte tidlig gjorde det fordi de hadde mer penger enn de hadde forventet og hadde råd til det.

Planlegger for katastrofe

Gitt sannsynligheten for at noen hendelser kan tvinge deg til å pensjonere tidligere enn du hadde forventet, er det viktig å jobbe muligheten til pensjonsplanleggingen. Dette betyr ikke at du skifter pensjonsplanen slik at du kan gå i pensjon ved fylte 60 år. Det betyr å lage beredskapsplaner slik at selv om du må pensjonere tidlig, vil du kunne få enden til å møte deg til du har truffet din planlagte pensjonsdato og dine forberedte inntektskilder blir fullt tilgjengelige.

For eksempel har alderen hvor du krever dine trygdeordninger, en betydelig innvirkning på hvor mye penger du får. Å hevde fordelene dine så tidlig som mulig, i en alder av 62, resulterer i en permanent redusert månedlig sjekk.

Venter på å kreve fordelene dine

inntil etter full pensjonsalder gjør du kvalifisert for forsinket pensjonskreditt som vil øke fordelene dine over grunnbeløpet. Så hvis du blir tvunget av en krise til å gå på pensjon før du er full pensjonsalder, kan du komme deg på andre inntektskilder for en stund, slik at du kan vente på at sosial sikkerhet kan forbedre fremtidige inntjeningsmuligheter.

Finansiering av førtidspensjonering

Den beste måten å planlegge for uventet på, er å jobbe litt med pensjonsplanleggingen. For eksempel, la oss si at du bruker litt tid med en

pensjonskalkulator

og finne ut at hvis du har $ 800 000 i pensjonsoppsparing ved 65 år, vil du kunne dekke pensjonskostnadene dine. I så fall er $ 800 000 ikke det beste besparingsmålet som skal settes fordi det krever at alt går bra - du går på pensjon når du planlegger å, du oppdager ikke nye pensjonskostnader, og du får avkastningen du ønsket på din pensjonsinvesteringer. Du ville være mye bedre å skyte for et mål om

$ 1 million

i pensjonsavregningskontoen din etter fylte 65 år. Dette høyere målet gir deg mye mer feilmargin (og for de uventede apennøkkelene som livet kan kaste på deg).

Sparer konsekvent

Selvfølgelig vil det beste pensjonsbesparende målet i verden ikke hjelpe hvis du ikke faktisk sparer pengene som planen krever. Dessverre venter livets uventede kriser ikke til pensjonsalderen skal vises: En plutselig, stor og uventet utgift, eller en uheldig inntektsfall, kan gjøre

sparer for pensjonering

plutselig utfordrende.

For å beskytte deg selv og din pensjonsplan fra slike kriser, må du sørge for at du oppretter en godt finansiert nødsparingskonto. Å ha masse penger bortgjemt for å hjelpe deg gjennom disse situasjonene betyr at du ikke trenger å kutte ned på pensjonsoppsparing eller (enda verre) dyppe inn i disse besparelsene tidlig.

Til slutt, jo eldre du får, desto viktigere er det å være gjeldfri. Å ha liten eller ingen gjeld kan gjøre forskjellen mellom å kunne slite gjennom en tidlig pensjon og løpe ut av penger. Igjen kan en nødsparingskonto være ekstremt nyttig for å gi deg en kilde til finansiering bortsett fra høyrente kredittkort. Hvem vet, kan du til og med ende opp blant de 12% som kunne

pensjonere tidlig

fordi de hadde rikelig med deig.