Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Vil Constellation Brands returnere til raskere fortjenestevekst?

Anonim

Constellation Brands '

(NYSE: STZ)

Siste inntektsrapporter har ikke satt investorer i et feirende humør. Faktisk har selskapets aksjer falt 20% i fjor, selv om markedet har klatret 9%. Bekymringer som veier på aksjen, inkluderer økende markedsføringsutgifter i ølporteføljen, et sliter med vin og brennevin, og kostnader knyttet til Constellation Brands 'nylige egenkapitalinvestering i cannabispesialisten Canopy Growth

(NYSE: CGC)

.

Likevel har Constellation Brands kjernevirksomhet ikke vist noen tegn på avvik fra de ambisiøse drifts- og finansielle målene som ledelsen fastsatte for 2019. Investorer vil finne ut om alkoholholdige kjemper har møtt disse målene når de rapporterer resultatresultatene sine på torsdag, 4. april.

Øl og vin salg

Markedsandelshistorien har vært en blandet pose i år. Divisjonen vin og brennevin krymper, selv om ledelsen i de senere kvartal har forsøkt å øke volumene gjennom høyere markedsførings- og reklamestøtte. Til tross for disse anstrengelsene annonserte Constellation Brands en nedgang i uttømningsvolumet på 3% - et mål på detaljhandelskonsum - for sin vin- og spritportefølje i fjor. Konsernsjef Rob Sands og hans team sa at de forventer bedre resultater gjennom et fokus på premiumsiden av porteføljen. Vi finner ut i denne uken om disse trekkene muliggjør at segmentet kommer tilbake til vekst i finanspolitikken 2020 etter at en forventet 3% reduksjon i dette regnskapsåret.

Ølbransjen har vært mye sterkere, med utbrudd på 8% i fjor, da forsendelsesvolumene spiste 14%. "Modelo og Corona merkevare familier fortsetter å være i brann, " Sands fortalte investorer tilbake i januar, etter at premium importerte øl fuktet opp mer markedsandel fra bransjens største spillere.

På torsdag vil investorer være på utkikk etter bekreftelse på at Constellations etablerte ølmerker fortsatt vokser ut i bransjen, og at den nyeste store lanseringen, Corona Premier, er møtestyrings mål.

Ta en titt på de siste inntjeningsutskriftene for Constellation Brands og Canopy Growth.

Lønnsomhetsoppdateringer

Fallende salg av vin og brennevin og forhøyede markedsføringsutgifter til støtte for Corona Premier-utrulling har kombinert å skade 2019 inntjeningsutsikter. Etter å ha utvidet overskuddet med 20% eller mer i hvert av de fem siste regnskapsårene, er Constellation Brands rettet mot en nesten 10% økning i kjerneinntekter per aksje for 2019.

Ser dypere inn i det metriske, håper investorer å se bevis på at selskapets premiumdrikkestrategi fortsatt leverer resultater. Disse gevinsten vil dukke opp i sunne prissettende trender, spesielt i øl-segmentet, hvor helårsresultatet skal utvides litt lavere enn forventet salgsstigning på 11%. Marginosjon kan være mer signifikant i divisjonen vin og brennevin hvis ledelsen måtte øke annonseringskostnadene for å beskytte salgsmengder.

Kapitalutgifter

Constellation Brands 'virksomhet frembringer fortsatt mye penger, selv om inntjeningsveksten har bremset nylig. Dermed ser ledergruppen til å opplyse hvor den planlegger å lede over 2 milliarder dollar i årlig drifts kontantstrøm som Constellation Brands kjører ut i disse dager.

I finanspolitikken 2019 gikk det kontanter mot å utvide og oppgradere Constellations nettverk av meksikanske bryggerier, kjøpe en 35% eierandel i Canopy Growth, og returnere penger til aksjonærer gjennom utbyttebetalinger og tilbakekjøp. Som ledere ser ut til det nye regnskapsåret, vil de sannsynligvis beholde de samme prioritetene for utgifter på virksomheten, foreta oppkjøp og belønne aksjonærer direkte. Det er en formel som har hjulpet selskapet med å oppnå fenomenal vekst siden 2013, og denne tilnærmingen gir Constellation Brands det beste skudet ved å posisjonere seg for fremtidig vekst.