Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Vil Cloud og Improving Margins dominere Amazons inntektsrapport?

Anonim

Amazon.com

(NASDAQ: AMZN)

nylig bestått en viktig milepæl, og ble bare det andre amerikanske firmaet i historien for å øke en $ 1 billion markedet cap. En del av det som kjørte selskapet til de svimlende høyder, var de imponerende resultatene Amazon har produsert hittil i år. Selskapet økte omsetningen med en imponerende 41% gjennom året i første halvdel av 2018, men Amazon Web Services (AWS) gjør enda bedre, opp 48% sammenlignet med de første seks månedene i fjor. Det er også forbedrede driftsmarginer på tvers av hver av sine forretningssegmenter, mens det vokser stille en annen virksomhet (B2B-handel) til 10 milliarder dollar per år.

Alle tegn peker på en annen sterk ytelse når Amazon rapporterer resultatene fra tredje kvartal etter at markedet lukket torsdag 25. oktober, men la oss se på Amazons nyeste resultater og se hva selskapet må gjøre for å fortsette sin oppadgående fart .

Outlook overskyet - og det er bra!

For andre kvartal rapporterte Amazon omsetning på 52, 9 milliarder dollar, en økning på 39% året etter. Driftsinntekter på 2, 98 milliarder dollar kom inn på nesten dobbelt selskapets prognose for 1, 5 milliarder dollar. Lønnsomheten økte, med en nettoinntekt på 2, 5 milliarder dollar, noe som gir en fortjeneste per aksje på 5, 07 dollar, en økning på 1, 168% sammenlignet med kvartalet i fjor.

Mye av denne resultatutviklingen var en funksjon av selskapets driftsmargin, som forbedret seg over hele linjen i løpet av 12 måneder. AWS fortsetter å tegne de fleste overskriftene, med en omsetning på 6, 1 milliarder dollar i kvartalet, en økning på 49% året over, og øker til 11, 5% av Amazons totale salg i andre kvartal. Med saftige driftsmarginer nærmer seg 27%, bidrar denne kontantkua til å finansiere selskapets internasjonale ekspansjon. Se etter fortsatt forbedring i denne metriske over tid.

Amazon avslørte at det nylig fokuserte på annonseringsvirksomheten sin bærer frukt, som overstiger 2 milliarder dollar i hvert av de to siste kvartalene, mens virksomheten til virksomheten (B2B) forventes å øke 10 milliarder dollar årlig.

Det store villekortet i dette kvartalet vil resultere i Amazon Prime Day, det kundeloyalitetssalget som ble avholdt i 36 timer fra 16. juli. Selskapet holder vanligvis de økonomiske resultatene av årlig begivenhet nær vest, men noen estimater er plassert Amazonas salg på 2, 4 milliarder dollar i fjor, og prognosene er oppe på 3, 4 milliarder dollar denne gangen. Når firmaet produserte et tredje kvartal i fjor, klarte finansdirektør Brian Olsavsky det til Prime Day, og sa: "Jeg ville ikke peke på noe annet enn Prime Day pickup ... det var sterkere enn antagelig jeg forventet."

Et annet kvartal med imponerende vekst?

Amazon forventer i tredje kvartal inntekter på mellom 54 milliarder dollar og 57, 5 ​​milliarder dollar, noe som vil utgjøre en vekst i år på mellom 23 og 31 prosent, noe som innebærer en ugunstig effekt på 30 basispoeng fra valutasvingninger. Driftsinntektene forventes å komme mellom 1, 4 milliarder dollar og 2, 4 milliarder dollar, noe som gir en vekst på mellom 303 og 592% sammenlignet med kvartalet i fjor.

Mens vi ikke vil bli sett på Wall Street profetier, kan de være et verktøy for å gi kontekst. Analysernes konsensusberegninger krever omsetning på 57, 08 milliarder dollar - nær den høye enden av Amazons estimat - og resultat per aksje på 3, 10 dollar, en økning på 496% sammenlignet med kvartalet i fjor.

Det er ingen garantier for at Amazon vil knuse estimater, som det har gjort så ofte. Hvis selskapet ser en mulighet til å investere for langsiktig vekst - selv på bekostning av kvartalsresultater - vil det ikke nøle med å gjøre det. Du trenger ikke se lenger enn 2017 andre kvartal for et perfekt eksempel på det.

Når det er sagt, med en annen Prime Day under beltet, kan dette være et annet blowout-kvartal for investorer.