Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Zoe's Kitchen, Beazer Homes, og BioCryst Pharmaceuticals slumped i dag

Anonim

Aksjemarkedet avsluttet fredag ​​med minimal forandring, og henger på nesten alle sine store gevinster for hele uken. Investorer har vist seg å være unflappable nylig, og selv geopolitiske press som stammer fra president Trumps utseende på Italias G7-toppmøte, forårsaket ikke noen uro på finansmarkedene. Med inntjeningssesongen kommer til slutt, ser de fleste nå på om Federal Reserve vil fortsette å handle for å stramme pengepolitikken på sitt junimøte. Likevel, til tross for relativt solid optimisme om markedets utsikt over alt, tapte enkelte aksjer bakken. Zoes kjøkken

(NYSE: zoes)

, Beazer Homes

(NYSE: BZH)

, og BioCryst Pharmaceuticals

(NASDAQ: BCRX)

var blant de verste artister på dagen. Nedenfor ser vi nærmere på disse aksjene for å fortelle deg hvorfor de gjorde det så dårlig.

Zoe kan ikke tjene et godt kvartal

Andeler i Zoe's Kitchen falt 12, 5% etter at Middelhavets restaurantkjede sin kvartalsrapport ikke klarte å leve opp til investorens forventninger. Zoes så at salget klatret til nesten 13%, men det var svakere enn de fleste av de som følge av at aksjene hadde ventet, og en nedgang på 3, 3% i sammenlignbare restauranter var også skuffende. Driftsinntektene gikk ned med nesten to femtedeler, og Zoe måtte redusere sin helårs salgs- og comps-veiledning, og forventer nå sammenlignbare restaurantsalg som i beste fall vil være flatt og kunne falle opp til 3%. Reduksjonen i inntektsveiledningen på $ 5 millioner til $ 11 millioner tok det nye intervallet til $ 314 millioner til $ 322 millioner, og det skuffet vekstorienterte investorer som ikke vil se fortsatte nedgangstider. Inntil Zoe gjenoppretter sin tidligere vekstmengde, vil mange aksjonærer ha tvil om selskapets fremtid.

Beazer får en dårlig vurdering

Beazer Homes lager falt 8, 3% i kjølvannet av en analytiker nedgradering. Analytikere på JMP Securities reduserer sin vurdering på homebuilderen fra markedets resultater til underprester, og de legger et mål på $ 12 per aksje på aksjene, og arbeider ut til ca 8% mer nedadgående press på aksjen selv etter dagens nedgang. Beazer har faktisk gjort en ganske god jobb med å opprettholde positiv ytelse selv ettersom boliglånsrenten har økt fra de siste nedgangene, og i sitt siste kvartal viste Beazer salgsgevinster på nesten 12%. Mange har vært nervøse for hvor lengre boligmarkedet kan utvides, men i hvert fall for tiden har Beazer truet skeptikere, og det er helt mulig at JMP vil vise seg å ha vært feil - eller i hvert fall tidlig - i sin negative samtale den homebuilder lager.

BioCryst gir tilbake noen av sine gevinster

Endelig endte aksjene i BioCryst Pharmaceuticals dagen ned 14, 3%. Imidlertid gikk nedovergangen etter torsdagens 31% hopp i aksjen, som stammer fra gunstige analyseresultater for sin BCX7353 kandidatbehandling for arvelig angioødem. Den gode nyheten inkluderte ikke alvorlige sikkerhetsproblemer knyttet til stoffet og reduksjon i frekvensen av angrep når man tok medisinen. Likevel forventer noen investorer at BioCryst skal dra nytte av oppkjøringen i aksjene for å skaffe penger gjennom et sekundært tilbud, og at - sammen med noe overskudd fra handelsmenn - kunne ha rettferdiggjort dagens nedgang. Selv etter nedgangen har BioCryst fortsatt oppnådd mer enn 13% de siste to dagene, og mange ser mer oppover for den lille bioteknologien fremover.