Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Wesco Aircraft Holdings Stock bare falt 21%

Anonim

Hva skjedde

Flyselskapet Supply Chain Management Company Wesco Aircraft Holdings '

(NYSE: WAIR)

aksjer tok sine aksjonærer for en berg-og dalbane tur i morges, faller så mye er 21% i tidlig handel før studsende tilbake for å bestille et 11% tap ved middagstid EST. Grunnen, som du kanskje har gjettet, er inntekt.

Wesco rapporterte sin fjerde kvartal og helårs 2017 inntekter etter avslutning av handel i går kveld, og i morges var investorens første sjanse til å handle på nyheten. Analytikere hadde forventet Wesco å rapportere proforma fortjeneste på $ 0, 16 per utvannet andel. I stedet rapporterte Wesco en $ 0, 39 per aksje GAAP tap for det fjerde kvartalet og et pro forma overskudd på $ 0, 08 per aksje. Ved enten måling, så Wesco "savnet" inntjening.

Og så

Nyheten for hele regnskapsåret var uten tvil verre. Wesco rapporterte et tap på 2, 40 dollar per utvannet andel på inntekter på 1, 43 milliarder dollar. Wall Street hadde vært på utkikk etter et overskudd på $ 0, 72 per utvannet andel (om enn bare proforma) på omsetning på 1, 46 milliarder dollar. Som et resultat av helårstapet (og aksjedisplayet som fulgte det), har Wesco nå et negativt P / E-forhold og en markedsverdi på mindre enn $ 870 millioner i gjeld på balansen.

Hva nå

Salget var nede for hele regnskapsåret - 3, 2%. Den gode nyheten er at Wesco håper å gå tilbake til salgsvekst i finanspolitikken 2018, og veilede investorer til å forvente "en lav encifret prosentandel økning i nettoomsetningen i år i finanspolitikken 2018." Så langt som fortjeneste gikk, ga ledelsen bare en "justert EBITDA" -projeksjon - et løfte som kan bety ganske mye hva ledelsen bestemmer det vil bety. For hva det er verdt, sier ledelsen at dette proforma nummeret vil vokse med "lavt tosifret prosentandel" i finanspolitikken 2018, med det meste av veksten som oppstår i halvhalvåret.

Dømmer fra dagens markedsreaksjon, ser det ikke ut til at investorer er veldig interessert i å stikke rundt for å se om Wesco vil levere på det løftet.