Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Uxin-aksjer var slipping i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Uxin

(NASDAQ: UXIN)

var skyve i dag, da rapporter viste at den kinesiske økonomien fortsatte å svekke seg. Som et raskt voksende men ulønnsomt selskap er Uxin-aksjene svært volatile og følsomme for bredere makroøkonomiske nyheter, da bilsalget pleier å være syklisk. Følgelig stengte aksjene 11, 1%.

Ta en titt på det siste Uxin-inntjeningsanropet.

Og så

Andeler i kinesiske og amerikanske aksjer dro ned i dag, da Kina rapporterte at eksporten i desember falt mest om to år mens importen også gikk i kontrakt, viser de nyeste dataene at den kinesiske økonomien fortsetter å avta, noe som også bidrar dårlig til verdensøkonomien, siden Kina er verdens største eksportør.

Amerikanske handlede kinesiske aksjer falt i stor grad, da de er spesielt følsomme overfor slike data, og Uxin, som landets største online brukte bilplattform, er avhengig av at kinesiske forbrukere fortsetter å bruke på biler.

Hva nå

Uxin aksjer har vært svært volatile siden selskapet hadde sin børsintroduksjon i juni på $ 9 per aksje. I desember tredoblet aksjene på nyheter om at det ville samarbeide med Alibabas Taobao markedsplass, men da ga det tilbake de fleste av disse gevinsten innen måneden som handelsmenn kapitaliserte på den volatiliteten. Tatt i betraktning selskapets usikre fremtid, rask vekst og mangel på fortjeneste, og avmatningen i den kinesiske økonomien, vil aksjens volatilitet trolig forbli som selskapets grunnleggende fortsetter å ta form.