Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor USAs betonglager steg 12,5% i februar

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av amerikansk betong

(NASDAQ: USCR)

ble 12, 5% i februar, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence. Dette fremskrittet kom imidlertid i kjølvannet av forferdelig ytelse i 2018: I februar hadde aksjene mistet omtrent halvparten av verdien siden begynnelsen av fjoråret. Men nyheten her er ikke så dårlig.

Og så

Som US Concrete navn tilsier, selger det betong og aggregater. Disse brukes i stor grad i byggeplassen, som er en økonomisk følsom industri. I fjor var investorene mer opptatt av at globale handelsspenninger, spesielt mellom USA og Kina, ville føre til en økonomisk nedgang. Legg nå til de vanskelige værforholdene i 2018, noe som gjorde det fysisk vanskeligere å faktisk bygge ting, og du kan se hvorfor investorer syret på US Concrete.

Sjekk ut det siste innkjøpsavskriftet for US Concrete.

Etter hvert som det nye året begynte, begynte investorene å ha en mer optimistisk økonomisk utsikt. I februar var det flere positive tegn, inkludert en solid amerikansk bruttonasjonalproduktavlesning og en tydelig opptining i forhandlingene mellom Kina og USA. I tillegg, i den bakre halvdel av måneden gav amerikanske betongutsatte inntekter som viste at det var OK.

Inntektene på byggematerialeleverandøren steg litt under 13%, drevet av 7, 7% vekst i kjernebetongoperasjoner og en massiv 101% økning i aggregatinntektene. Det store hoppet i aggregater var relatert til et oppkjøp, hvilke ledelsesrapporter viser seg å være mer fordelaktige enn forventet. Resultatet økte nesten 14% året etter år i 2018. Selskapet forventer fortsatt økonomisk styrke, men advarte om at været er et vill kort som det ikke kan forutsi.

Hva nå

US Concrete er et relativt lite selskap med en markedsplass på rundt 680 millioner dollar. Den opererer også i en syklisk industri. Konservative investorer bør nok unngå det. Når det er sagt, hvis du er bullish på økonomien og byggaktiviteten, vil du kanskje se nærmere på det. Bare vær oppmerksom på at den nåværende økonomiske ekspansjonen er en av de lengste på rekord og vil - til slutt ende.