Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Twilio, Etsy og Amazon.com hoppet i dag

Anonim

Aksjemarkedet steg på onsdag, feiret valgresultat som kom inn i stor grad som investorer hadde forventet. Med demokrater som tar over det amerikanske representanthuset, men republikanerne beholder kontrollen over senatet, ser markedsdeltakere ut til å tro at status quo sannsynligvis forblir på plass gjennom 2020, og det bidro til å sende store referanser opp rundt 2%. Noen aksjer gjorde enda bedre, og Twilio

(NYSE: TWLO)

, Etsy

(NASDAQ: etsy)

, og Amazon.com

(NASDAQ: AMZN)

var blant de beste utøvere på dagen. Det var derfor de gjorde det bra.

Twilio gjør en tilkobling

Andeler i Twilio økte 35% etter at leverandøren av cloud communications plattformen rapporterte resultatet for tredje kvartal. Selskapet så en inntektsvekst på 68% fra tredje kvartal i fjor, og Twilio sa at det gjorde et beskjedent resultat på en justert basis, og reverserte et år tidligere tap. Selskapet økte ikke bare kundenes teller, men fikk eksisterende kunder til å utdype sitt forhold til Twilios plattform, og medgrunnlegger og administrerende direktør Jeff Lawson pekte på nye produkter for å hjelpe kundene til å dra nytte av cloud computing for å lette forbindelsene med deres organisasjoner og med deres egne kunder. Med mange mulige bruksområder, for eksempel det nøkkelutskiftende SmarterKey-fjerntilgangssystemet, har Twilio kapasiteten til å drive teknologisk fremgang i fremtiden.

Etsy rammer opp før ferien

Etsy-aksjen klatret 24% i kjølvannet av selskapets utgivelse av finansielle kvartaler i tredje kvartal. Brutto merchandise-salget hoppet 21% til 922, 5 millioner dollar, akselerert fra veksttakten i forrige kvartal, og Etsy rapporterte bedre konverteringsfrekvenser og sterkere prisstyrke som igjen driver større investeringer i å forbedre shoppingopplevelsen på markedet for kreativ varer. Inntektene økte mer enn 40% fra året før, og selv om høyere utgifter på markedsføring sendte overskudd lavere, har Etsy satt seg i god posisjon til å utnytte feriesesongen og bedre utfordre tradisjonelle forhandlere med sine tilbud.

Amazon hopper tilbake

Til slutt, aksjer i Amazon.com plukket opp 7%. E-commerce behemoths aksjekursvekst stod trolig av generell spenning blant markedsdeltakere om et gunstigere miljø for aksjer enn noen hadde fryktet, og etter nedgang som hadde gått rundt 25% av aksjene, var Amazon-aksjonærer klar for å komme tilbake. Dagens nyheter inneholdt Amazons lansering av Alexa og musikk tjenester i det meksikanske markedet, samt utvidelse av dagligvarebutikk fra sitt Whole Foods datterselskap og noen gunstige kommentarer fra aksjeanalytikere. Med så mye potensial for vekst virket Amazon.com nesten kort for å bli et verdipapir, og investorer benyttet seg idag.