Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor TreeHouse Foods Inc. Stock dukket opp i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av TreeHouse Foods

(NYSE: THS)

flyttet høyere i dag etter at den private matteemballerte matleverandøren hadde lagt bedre resultater enn forventet i kvartalsrapporten, og nå den øvre enden av sin tidligere veiledning. Som et resultat var aksjen opp 12, 2% fra klokken 12:53 EDT.

Og så

Samlet inntekter falt 3, 6% i perioden til 1, 48 milliarder dollar, men eksklusive avsalg av suppe og spedbarnsformel divisjon og lagerbeholdningsenhet (SKU) rasjonalisering økte salget 1, 9%. Det resulterte toppet analytiker anslag på $ 1, 44 milliarder.

Justert bruttomargin falt 240 basispoeng til 16, 3% ettersom selskapet fortsatte sin restrukturering, absorberte høyere kostholdskostnader og slått av arbeidskonflikt. Driftskostnadene falt 0, 2% i prosent av omsetningen på grunn av kostnadsbesparende, men På grunn av nedgangen i bruttomarginen falt justert resultat per aksje fra $ 0, 61 for et år siden til $ 0, 18. Det slår fortsatt forventningene til $ 0, 13.

Konsernsjef Steve Oakland anerkjente vanskelighetene i overgangen:

Vårt arbeid for å takle langsiktige utfordringer som margingjenoppretting pågår. I bredere grad arbeider vi for å bedre posisjonere oss selv for å takle det utviklende detaljhandelslandskapet. Som privatmarkedsføringsleder er vi i den ideelle posisjonen innen mat og drikke, da private label fortsetter å vokse på bekostning av merkevarer.

Hva nå

TreeHouse opprettholde sin veiledning for året, og krever EPS på $ 2 til $ 2, 40, som sammenlignet med forventningene på $ 2, 10 og et resultat av $ 2, 81 i fjor. For det nåværende kvartalet forutsetter det EPS på $ 0, 20 til $ 0, 30, ser en sekvensiell økning på grunn av høyere priser, operasjonelle forbedringer og kostnadsreguleringer. Det var imidlertid lite estimat på $ 0, 34.

Beholdningen er fortsatt sterkt det siste året, men markedet ser ut til å tro at TreeHouse gjør fremskritt på omstruktureringsplanen, som har som mål å forbedre driftsmarginene med 300 basispoeng gjennom forbedringer i produksjon og forsyningskjede og endringer i kunden og kategoriporteføljen, som vist ved salget av suppe og spedbarnsoppdeling.

Hvis ledelsen kan levere på sin helårsveiledning, ser aksjer rimelig ut etter dagens gevinster.