Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Tesla, Omeros og Hertz Global Holdings hoppet i dag

Anonim

Tirsdag var en god dag for aksjemarkedet, som steg beskjeden for å gjenopprette tap fra de to siste handelssessene. Økonomiske data på inflasjonsfronten fikk mer interesse enn normalt i morges, da en lesing som viste at Producentprisindeksen var stabil i mai, led noen til å tro at Federal Open Market Committee kunne bestemme seg for å legge renten alene når den konkluderer med at to- dagsmøte onsdag. Større referansepunkter var oppe i nabolaget av en halv prosent, og Dow Jones Industrials og S & P 500 klatret for å registrere høyder.

Noen aksjer gjorde enda bedre, og Tesla

(NASDAQ: TSLA)

, Omeros

(NASDAQ: OMER)

, og Hertz Global Holdings

(NYSE: HTZ)

var blant de beste utøvere på dagen. Nedenfor ser vi nærmere på disse aksjene for å fortelle deg hvorfor de gjorde det bra.

Tesla lager: Kjører mot $ 1000?

Aksjer i Tesla klatret nesten 5% etter å ha fått et langsiktig bullish perspektiv fra en kjent milliardær investor. Ron Baron sa at han mener at aksjer av den elektriske bilprodusenten vil klatre over $ 1000 mark i 2020, noe som vil være omtrent tre ganger sin nåværende $ 370 aksjekurs i en treårsperiode. Baron pekte på den forventede rampen i bilproduksjonsvolumet i de kommende årene, spesielt med planer for massemarkedet Model 3 for å bli utgitt senere i sommer. Tesla har inspirert meninger fra fremtredende investorer på både bullish og bearish sider, og aksjonærer kan forvente en steinete tur fremover, selv om automakerens langsiktige suksess vinner ut til slutt.

Omeros får en nøkkelbetegnelse

Omeros aksje fikk 14, 5% i kjølvannet av positive nyheter fra US Food and Drug Administration. Bioteknologiselskapet sa at dets monoklonale antistoff OMS721 ble tildelt gjennombruddsterapi betegnelse fra FDA for behandling av immunoglobulin A nefropati basert på fase 2 kliniske forsøksdata som evaluerte stoffet for behandling av denne og andre nyresykdommer. Forsøksdataene hadde vist signifikante reduksjoner i albumin-til-kreatinin-forhold og proteinnivå i urin etter bare 12 ukers behandling, og flere leger som deltok på en industrikonferanse, spurte om å delta i den kommende fase 3 kliniske studien. Betegnelse for gjennombruddsterapi vil tillate Omeros å fremskynde utvikling og gjennomgang av OMS721, og det kan bringe ytterligere vekst for Omeros raskere enn mange hadde forventet.

Hertz beveger seg inn i overdrive

Til slutt steg aksjene i Hertz Global Holdings med 8%. Bilutleieselskapet har hatt nytte av en revisjon av brukte bilsalgsdata fra National Automobile Dealers Association, som først hadde sagt at en nøkkelprisindeks for brukte biler falt mer enn 10% i mai. Revisjonen reduserte størrelsen på nedgangen til 7, 6%, og mens den fortsatt er langt fra ideell, var reduksjonen i størrelsen på treffet nyttig. Selv med gevinsten har Hertz fortsatt mistet mer enn halvparten av verdien sin siden mars, og selskapet må overvinne ikke bare kortsiktige utfordringer i bruktbilmarkedet, men også de langsiktige konkurransehotene som trender som trender Ride-deling og on-demand-biltilgjengelighet utgjør sin kjernevirksomhet.