Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Teladoc Inc. Stock er opp 87% så langt i år

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av telemedisinleverandør Teladoc Inc.

(NYSE: Tdoc)

har slått seg i en helseproblemer så langt i 2018, med aksjene som hoppet 87% til 9. juli, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence. Aksjens oppgang har ikke kommet fra en hendelse, men har vært mest stabil de siste månedene ettersom selskapet har gjort noen oppkjøp, og flere investorer har blitt kjent med sin mulige mulighet.

Du kan se fra diagrammet nedenfor at aksjens gevinster i år hovedsakelig har kommet de siste par månedene, selv om det ikke var noen enkelt driver for overspenningen.

Og så

Verdens ledende leverandør av telehealth-tjenester (helsetjenester levert via verktøy som videokonferanse) begynte å samle seg i begynnelsen av mai etter at det ga gode resultater i resultatrapporten for første kvartal 2. mai, og sendte aksjene opp 6%. Inntektene i kvartalet mer enn doblet, hoppet 109% til $ 89, 6 millioner ved hjelp av fjorårets oppkjøp av Best Doctors. Den organiske omsetningen økte med 47%, da selskapet også hadde sterk vekst i medlemskap og besøk.

Teladoc postet også et mindre tap enn forventet i kvartalet, med et pristap på 0, 39 dollar mot estimater på - 0, 43 dollar. Rapporten førte til en utvidet rally i aksjene som aksjer oppnådd i ni økter på rad. Og aksjene vokste etter at Teladoc annonserte et annet oppkjøp den 4. juni da den sa at den hadde kjøpt Advance Medical, den ledende leverandøren av virtuell omsorg utenfor USA, for $ 352 millioner, og konsoliderer sitt globale lederskap innen telemedisin. Aksjen steg 4% dagen nyheten kom ut, og fortsatte å vinne senere i måneden som ledelse presentert på investor konferanser.

Hva nå

Teladoc opererer fortsatt med tap mens selskapet investerer i vekst og oppkjøp. Og den strategien virker berettiget, gitt at omsetningen mer enn doblet i sitt siste kvartal. For hele året forventer selskapet inntekter på $ 350 millioner til $ 360 millioner, eller om lag 50% mer enn et år siden. Men dette tallet vil sannsynligvis bli revidert høyere etter Advance Medical-oppkjøpet. Med tanke på at selskapet ser et totalt adresserbart marked som er 300 ganger større enn det nåværende, bør raskere vekst være på vei for Teladoc.