Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Sturm, Ruger & Company Inc's lager hoppet 23% i mars

Anonim

Hva skjedde

Andeler av pistolprodusenten Sturm, Ruger & Company Inc

(NYSE: RGR)

hoppet 22, 5% i mars, ifølge data gitt av S & P Global Market Intelligence, da gun salg begynte å plukke opp. Etter et tøft år for pistolbestander, er det noen tegn industrien plukker opp igjen.

Og så

FBI rapporterte at bakgrunnskontrollene økte med 4, 4% i februar til 2, 33 millioner, den første økningen året etter år siden august 2017. Momentum fortsatte også i mars med bakgrunnskontroller som hoppet 13, 8% til 2, 77 millioner.

Økningen i pistolsalg er sannsynligvis på grunn av statlig og føderal gransking av pistolregler over hele landet. Florida hadde den mest offentlige forandringen i pistollover, økt alderen til å kjøpe en pistol til 21 og utvide ventetiden til tre dager. Historisk sett, ettersom pistolregulering har blitt truet, har gun-salget økt. Så dette stabler på toppen av økningen i salget i februar og mars for å drive aksjen høyere.

Hva nå

På kort sikt kan pistolbestandene ha noe positivt momentum, men de kommer fortsatt under press fra flere vinkler. Den største pengeforvalteren i verden, BlackRock, har sagt det er på tide å handle på våpen og nylig sagt at det ville tilby midler som ikke eier pistolbeholdninger, inkludert forhandlere. Det kunne til slutt sette press på pistolbeholdninger, motvirke momentum aksjene hadde i forrige måned.