Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Stratasys Ltd Aksjer brøt 28,5% i august

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av 3D-trykkeri Stratasys Ltd

(NASDAQ: SSYS)

hoppet 28, 5% i august, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence, etter rapportering bedre enn forventet inntjening. Kunne dette til slutt være den vendingen som 3D-utskrift investorer har latt etter de siste årene?

Og så

Kvartalsinntektene var i hovedsak flate på 170, 2 millioner dollar, og nettoinntektene for ikke-GAAP var $ 8, 1 millioner, eller $ 0, 15 per aksje, ned fra $ 9, 2 millioner for et år siden. Mens topp- og bunnlinjen begge falt, ventet investorene enda dårligere resultater med Wall Street, og satte forventningene for $ 0, 09 per aksje i inntjening.

Det som er enda mer slående er at overgangen i aksjer skjedde mens ledelsen styrte for $ 25 millioner til $ 41 millioner i GAAP netto tap for hele året. Ikke-GAAP-inntekter forventes å være $ 0, 30 til $ 0, 50 per aksje, men tallet trekker ut svært reelle kostnader som aksjebasert kompensasjon og omorganiseringskostnader.

Hva nå

Investorer ser ut til å være på utkikk etter en grunn til å kjøpe Stratasys aksjer, og et inntjeningsslag var nok til å få dem spente forrige måned. Men å gå tilbake er det vanskelig å se dette som et sikkert tegn på at operasjonene vender seg om. Inntektene var flate. Det ventes at GAAP-tapene vil fortsette gjennom hele året, og selv på en ikke-GAAP-basis handles aksjer på 46 ganger den øverste enden av veiledningen. Det er neppe en verdi for et selskap som ikke vokser og vil holde meg fra å kjøpe denne popen i aksjer.