Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Synaptics-aksjer hoppet i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Synaptics

(NASDAQ: syna)

, en leverandør av fingeravtrykkssensorer og andre menneskelige grensesnittprodukter, hoppet på fredag ​​etter at selskapet mottok en analytikeroppgradering. Dette kommer noen dager etter at en smarttelefonprodusent avslørte den første telefonen med en fingeravtrykksensor på displayet, som bruker Synaptics teknologi. Synaptics-bestanden var ca 13, 5% klokken 11:55 EST.

Og så

Keybanc-analytiker John Vinh oppgraderte Synaptics onsdag til overvekt, tilsvarende en kjøpsvurdering, og slo et pris på $ 60 på aksjen. Vinh mener at Synaptics er mer diversifisert enn det noensinne har vært, og baner vei for vekst de neste årene.

Vinh pekte også på Synaptics 'fingeravtrykksensor som en vekstdriver. Sensoren ble omtalt i en smarttelefon som ble avslørt av Vivo på CES. Teknologien fungerer bare med OLED-skjermer, så sensorene vil trolig være begrenset til high-end-telefoner for tiden. Men OLED-skjermer bør bli vanligere de neste årene.

Selv etter fredagens økning, er Synaptics-aksjer fortsatt en full $ 10 under Vinhs nye prismål.

Hva nå

En risiko for Synaptics er at smarttelefonprodusentene vil omgå fingeravtrykkssensorer helt og fremdeles og velge ansiktsgjenkjenning i stedet. Apples iPhone X gjør akkurat det, noe som gjør det til den første iPhone i år for ikke å ha en fingeravtrykkssensor.

Synaptics begynte masse å produsere sine in-sensorsensorer i desember, og lovet at de vil bli dobbelt så fort som 3D-ansiktsgjenkjenning. Hvis kravet holder opp, kan dette bli en standardfunksjon i flaggskipstelefoner som begynner i år.