Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Aksjer av Seven Stars Cloud Group er soaring i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Seven Stars Cloud Group

(NASDAQ: SSC)

, som fokuserer på forsyningskjeden og digitale finansløsninger drevet av kunstig intelligens, hoppet på mandag. Det var ingen selskapsspesifikke nyheter, men med Seven Stars å ha annonsert et blockchain-basert initiativ tidligere i år, er det trygt å si at økningen i kryptokurspriser er hoveddriveren bak denne gevinsten. Aksjen var opp 23% på middag EST, selv om det var nede bare to timer tidligere.

Og så

Seven Stars-aksjen har steget rundt 240% siden 1. september. Selskapet kunngjorde 28. september planer om å lansere en verdipapirisering, tokenisering og utvekslingsplattform innen årets slutning, og hevder at den vil bli den første plattformen å bli drevet av kunstig intelligens og blockchain.

Denne buzzword suppe har presset opp aksjer av Seven Stars mot bakgrunnen av stigende kryptokurspriser. Bitcoin har steget fra noen få tusen dollar til nesten $ 20, 000 de siste tre månedene, og andre kryptokurver har også økt i pris. Syv stjerner er langt fra det eneste lageret som øker på grunn av kryptocurrency boom. E-handelsselskapet Overstock.com er et annet eksempel, opp om 200% siden 1. september.

Hva nå

Seven Stars 'markedsverdi sitter nå på rundt $ 300 millioner. Selskapet genererte USD 107 millioner av inntekter de siste 12 månedene, med en bruttomargin på bare 3, 9% og et netto tap på $ 25 millioner. Aksjens overspenning drives av spekulasjon, ikke grunnleggende.