Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Aksjer i Michael Kors er ned 12% onsdag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Michael Kors Holdings

(NYSE: CPRI)

, en global mote luksus gruppe, er nede 12% fra klokken 11:15 EDT, etter å ha lagt ut sterke fjerde kvartal resultater. Hva skjer?

Og så

Michael Kors rapporterte om en inntekt på 10, 8% til 1, 18 milliarder dollar, estimerte pålegg for $ 1, 14 milliarder, et resultat som bidro til en økning på 2, 3% i sammenlignbare butikksalg. Justert inntjening per aksje ble sjekket inn på $ 0, 63, også før analytikernes anslag på $ 0, 60 per aksje.

"Fiscal 2018 var et spennende år for vårt selskap da vi etablerte et grunnlag for å støtte langsiktig vekst, " sa en formann og konsernsjef John D. Idol i en pressemelding. "Vi opprettet en global mote luksus gruppe med oppkjøpet av Jimmy Choo og fullførte det første året av vår strategiske plan for Runway 2020 for Michael Kors merkevare, og avslutter året betydelig foran forventningene våre."

Hva nå

En av drivkraften bak aksjekursnedgangen onsdag morgen skyldes regnskapsåret 2019 veiledning. Ledelsen styrer for helårsresultat per aksje for å sjekke inn mellom $ 4, 65 og 4, 75 dollar, som bare oppfyller analytikernes anslag på $ 4, 74 i toppsegmentet, og flat sammenlignbar salgsvolum. Dagens 12% nedgang etter et sterkt fjerde kvartal understreker hvor kort av en bånd Wall Street har med high end murstein og mørtel forhandlere forsøker fortsatt å finne ut av deres e-handelsvirksomhet.