Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Aksjer av Alteryx Inc. hoppet i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Alteryx Inc.

(NYSE: AYX)

steg på torsdag etter data analytics programvareleverandørens andre kvartal rapport. Både inntekter og inntekter kom foran analytikernes forventninger, og selskapet økte inntektsutsiktene for hele året. Alteryx-aksjen var opp om 15, 9% klokka 11:35 EDT.

Og så

Alteryx rapporterte omsetning på 46, 8 millioner kroner i fjor, en økning på 54% året over og om lag 3, 1 millioner dollar høyere enn gjennomsnittlig analytikers anslag. Selskapet la til 267 netto nye kunder i kvartalet, og samlet antall kunder til 3.940. Kunden teller er opp 40% i løpet av det siste året.

Ikke-GAAP resultat per aksje kom inn med et tap på $ 0, 09, som var flatt sammenlignet med foregående periode og $ 0, 01 over analytikernes forventninger. Kontantstrømmen var negativ på USD 5, 7 millioner i kvartalet, som var nede fra positiv $ 700.000 i andre kvartal 2017. Selskapet hadde en inntektsskatt på $ 5, 9 millioner som bidro til å øke bunnlinjen.

"Alteryx oppnådde en viktig milepæl i andre kvartal, etter å ha krysset $ 200 millioner i årlig gjentagende inntekter, ettersom vi fortsetter å dra nytte av markedets tailwinds som selskaper av alle størrelser i ulike bransjer over hele verden forsøker å konvertere data til innsikt for bedre forretningsresultater, sier Alteryx administrerende direktør Dean Stoecker. "Vi tror at Alteryx kan bli synonymt med analytics ved å levere høyverdige datavitenskap og analyseresultater for våre kunder hver eneste dag."

Hva nå

Alteryx forventer å generere mellom $ 49 millioner og $ 50 millioner av omsetningen i tredje kvartal, sammen med et ikke-GAAP netto tap per aksje mellom $ 0, 04 og $ 0, 06. For hele året forventer selskapet en omsetning på $ 191 millioner til $ 193 millioner, og et netto-tap på ikke-GAAP mellom $ 0, 24 og $ 0, 27. Tidligere hadde Alteryx styrt for helårsomsetningen mellom $ 183 millioner og $ 186 millioner, og et netto-tap på ikke-GAAP mellom $ 0, 22 og $ 0, 27.

Mens Alteryx fortsatt har en lang vei å gå før man skaffer seg et overskudd, var det høyt for investorer å skyve opp aksjen. Med markedet for dataanalysesoftware målt i titalls milliarder dollar, kan selskapet vokse raskt i mange år.