Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor AeroVironment, Inc. Aksjer i 23% i desember

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av drone og EV lader produsent AeroVironment, Inc.

(NASDAQ: AVAV)

hoppet 23, 2% i desember, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence, etter at selskapet rapporterte en mye bedre enn forventet finansiell resultatrapport for andre kvartal.

Og så

Omsetningen hoppet over 47% mot et år siden til $ 73, 8 millioner, bruttomarginen forbedret 700 basispoeng til 42%, og nettoinntektene svingte fra et tap på $ 4, 2 millioner til et overskudd på $ 7, 0 millioner. Den finansierte etterspørselen økte også 49% til 127 millioner dollar, da kunder bestilte nye droner og finansiert forskning på nye produkter.

Det var mye å like i kvartalet, og ledelsens forventning om $ 280 millioner til $ 300 millioner av årets salg og inntekter på $ 0, 45 til $ 0, 65 per aksje er 9% og 2% øker fra året før.

Hva nå

Kryssende forventninger er gode for AeroVironment på kort sikt, men langsiktige investorer vil se marginer og inntjeningen forblir på et høyt nivå for å holde fast i aksjene. Selskapet har en historie med boom-and-bust operasjoner, og det ser ut til at vi er i en boom tid akkurat nå. Se etter en bredere adopsjon av selskapets kommersielle drone- og EV-ladingsprodukter som et tegn på at en mer stabil kundebase bygger. Å stole på militære kunder kan være grovt på driften, så en bredere base av kunder som utvikler seg i 2018 ville være et godt tegn på langsiktige investorer.