Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Sears Holdings Corp. Stock Slipped i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer i Sears Holdings Corp.

(NASDAQOTH: SHLDQ)

fortsatte sin lysbilde i dag til tross for en liten pop på inntektsrapporten for to uker siden. Fra kl. 11:54 EDT var aksjen nede 7, 4%.

Og så

Aksjene er nå nede på en tredjedel fra topp på ettertjenesteprisen på $ 9, 90 og ca 20% fra sluttkursen til $ 8, 48 25. mai. Til tross for et mindre tap enn forventet i kvartalet, ser virkeligheten seg raskt inn i Sears investorer igjen.

Selv om det ikke var noen signifikante nyheter på lager i dag, ser markedet ut til å reagere på utviklingen de siste dagene at Sears blir saksøkt av sine leverandører, og selskapet anerkjente en nylig kredittkort datautbrudd hos Kmart.

Sist onsdag sa selskapet at den fant uautorisert kredittkortaktivitet som kompromitterte noen kredittkortnumre, men det sa ingen kunder ble påvirket.

I mellomtiden har forhandleren også blitt involvert i et juridisk slagsmål med en nøkkelleverandør, da toolmaker One World truet med å saksøke Sears hvis den ikke ble utgitt fra kontrakten, og sårte at Edward Lampert, Sears, anklaget det for å forsøke å "skremme" hans selskap i media.

Hva nå

Sears 'problemer fortsetter å være mange og åpenbare. Selskapet mister hundrevis av millioner dollar hvert kvartal, og sammenlignbart salg fortsetter å plummet. Til tross for Lamperts innsats for å gjenopprette stabiliteten, går han ut av merkevarene for å selge, og varehusene er i en sekulær nedgang uansett. Forvent flere dager som dette for Sears Holdings i fremtiden.