Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Revlon's aksje falt 14% i august

Anonim

Hva skjedde

Revlon

(NYSE: REV)

aksjeskur 14% forrige måned, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence.

Nedgangen økte til store tap for aksjonærer, med aksjene ned over 40% hittil i år sammenlignet med en økning på 10% for det bredere markedet.

Og så

Fallet i august kom etter skattemessige resultat fra andre kvartaler som viste fortsatt kamp for skjønnhetsprodukter-giganten. Den organiske omsetningen falt 5% og brutto fortjenestemarginen falt med over 3 prosentpoeng til 62% av sviktets salg i det kjente amerikanske salgsmarkedet. Revlon genererte et justert netto tap på $ 24 millioner, sammenlignet med en gevinst på $ 13 millioner i foregående periode.

I en pressemelding fra tidlig i august fremhevede ledere sunn etterspørsel i internasjonale markeder som et viktig lyspunkt. "Mens våre økonomiske resultater og salgsresultater i USA forblir myke i et utfordrende detaljhandelsmiljø, sier CEO Fabian Garcia, " vi oppfordres av den globale veksten av våre ikoniske Revlon og Elizabeth Arden merkevarer [og] vårt internasjonale salg som forblir robuste ."

Hva nå

Garcia og hans team har som mål å forbedre veksttakten med hjelp fra nye reklamekampanjer for Revlon og Elizabeth Arden-franchisene. Andre viktige tiltak er en gjenoppstart av Almay-merket, en aggressiv produktutgivelseskalender, og fortsatt fokus på raskere voksende internasjonale geografiske områder. Med tanke på den slumping aksjekursen, viser investorene ikke mye tillit til at disse trekkene vil gi en rask slutt på Revlons salgs- og profittfall.