Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Ralph Lauren Stock fikk 15% i 2017

Anonim

Hva skjedde

Ralph Lauren

(NYSE: RL)

aksjer steg 15% i fjor, sammenlignet med en økning på 19% i det bredere markedet, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence.

Til tross for at svak underprestasjon er aksjonærene sannsynligvis glade med resultatet, ettersom forhandleren hadde gått ned med mer enn 25% på et tidspunkt i året.

Og så

Ralph Laurens aksjekursoppgang begynte tidlig i august da det viste bedre enn forventet driftsstatistikk i sitt første kvartal. Inntektene gikk ned 13% ettersom ledelsen trakk tilbake på prisreduksjon.

Den gode nyheten er at strategien leverte høyere bruttomargin som i kombinasjon med kostnadsreduksjoner tillot driftsinntektene å krysse opp til 10, 2% av salget. Disse er ikke gode overskriftstall, men de var bedre enn hva Wall Street hadde fryktet.

Hva nå

Forhandlerens forretningsoppdatering i begynnelsen av november viste fortsatt fremgang ved å returnere Ralph Lauren til sterkere lønnsomhet da bruttomarginen sprang 3 fulle prosentpoeng til 60% av salget. Den suksessen ga ledelsen tillit til et ferie-sesongutsikt som fortsetter å forene fallende inntekter med å styrke overskuddet.

Investorer håper at selskapet kan slå de beskjedne forventningene, med hjelp fra en tilbakegang i den bredere detaljhandeln. Likevel er aksjen ikke sannsynlig å se vedvarende vekst til Ralph Laurens virksomhet stabiliserer seg, og det går tilbake til den type salgsgevinster som viser at den har koblet seg sammen med luksuskjoler.