Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor prismerket for Abercrombie & Fitch er større enn det vises

Anonim

Hvis du bare vurderer markedsverdi, American Eagle

(NYSE: AEO)

ser ut til å ha ressurser til å anskaffe Abercrombie & Fitch

(NYSE: ANF)

på egen hånd. Imidlertid er selskapet etterlydende hjelp av Private Equity Group Cerberus Capital og over 40 milliarder dollar av eiendeler under ledelse for å få en avtale fremover.

I dette segmentet fra Industry Focus: Consumer Goods dekker teamet avtaleverdi og fordelen for American Eagle for å jobbe med en oppkjøpspartner.

Et fullt utskrift følger videoen.

Denne videoen ble registrert 30. mai 2017.

Vincent Shen: Jeg vil etablere litt tidslinje for det vi vet så langt om buyout-prosessen, og forhandlinger som skjer mellom Abercrombie & Fitch og potensielle kjøpere. 9. mai bekreftet selskapet at det har ansatt en investeringsbank for å hjelpe navigere buyout samtaler med flere interesserte parter. Den følgende dagen indikerte noen innledende rapporter at minst to av de interesserte kjøpere til Abercrombie & Fitch var American Eagle and Express . I mellomtiden hoppet Abercrombie-aksjene i utgangspunktet over 12% på nyhetene, før de gradvis tapte de gevinsten til en oppdatering gjorde overskrifter i forrige uke. I forrige uke, 24. mai, var det nyheter fra American Eagle, som ikke bare fortsatt var interessert i en avtale, men det kan være å presentere et felles tilbud med Cerberus Capital, som er et private equity fond kjent for sin interesse i disse distressed virksomhetene. Jeg synes det ville være greit å si Abercrombie er en del av den kategorien.

Så, de nevnte lederne vi har så langt potensielt forhandlinger denne avtalen inkluderer Express, American Eagle, og Cerberus, og det er trolig også andre enheter også. Express - bare en sammenbrudd av hvem noen av disse potensielle suitors er - er faktisk en mindre virksomhet enn Abercrombie. Den har en markedsverdi på litt over $ 600 millioner, Abercrombie er ca $ 850 millioner. Inntektene i Express 'siste regnskapsår var 2, 2 milliarder dollar. Abercrombie's var nærmere rundt 3, 3 milliarder dollar. Så, hvis selskapene skulle være enige om en avtale, ville det være mer en sammenslåing av likeverdige, med en kombinasjon av sannsynligvis kontant og aksjebasert vurdering. Men hvis jeg var en gambling mann, ville jeg måtte sette mine chips på American Eagle og Cerberus i stedet for denne avtalen, bare fordi jeg tror de har de mer betydelige ressursene, og også den estetiske og branding-passformen som er mer komplementær mellom de to merker. Asit, hvis du er en amerikansk eagle-aksjonær og du ser denne nyheten, hvordan tenker du på dette oppkjøpet og vurderer det?

Asit Sharma: Jeg tror du er fornøyd. Hvis du er en amerikansk eagle-aksjonær, så har du også sett ødemarkene i detaljhandeln de siste årene, spesielt hvis du har holdt aksjen for en stund. Men ser på amerikansk ærebalanse, selskapet har rundt 225 millioner dollar i kontanter. Det er flytende. Hva betyr likviditet? Likviditet betyr at du har nok omløpsmidler tilgjengelig for å dekke dine kortsiktige forpliktelser. Det er også løsemiddel, noe som betyr at American Eagle ikke har mye gjeld. Men fordi denne fortjenestemarginen har gått ned de siste årene, tror jeg at fjoråret netto overskuddsmarginen var litt over 5%, er selskapet ikke egentlig å kaste av nok kontantstrøm til å dekke sin egen virksomhet, vokse sin virksomhet og deretter overta en Abercrombie & Fitch. Så, du må være glad for at dette veldig dype private equity firmaet Cerberus Capital går inn i. Uten det vil det være en tøff avtale for American Eagle.

Ser du på markedsverdien, Vince, nevnte du at Abercrombie's markedsverdi er nede på rundt $ 850 millioner. Det ser ut som om du bare ser på markedsmåten. Men American Eagle trenger denne private investoren fordi det er mer til prisen på Abercrombie enn å møte øyet. Abercrombie har ca 2, 2 milliarder kroner av langsiktige forpliktelser. Dette er de operasjonelle leieavtalen jeg snakket om, og også materialer kjøpt forpliktelser for deres beholdning. Det er en ganske stor balanse som du må legge til på markedet, fordi den som kjøper dette selskapet, er på kroken for de forpliktelsene. Når du ser på totalverdi, bedriftsverdi, er det over $ 3 milliarder, et sted mellom $ 3 milliarder til $ 4 milliarder, når du vurderer noen type premie for aksjene. Hooking opp med en svært ressursbevisst private equity-gruppe vil hjelpe American Eagle ikke bare å skaffe selskapet, men har ressursene til å realisere synergiene du nevnte, det faktum at produktlinjene ligner, mye mer komplementære enn en Express og en Abercrombie. Så, jeg tror du må føle deg ganske bra hvis du er en amerikansk eagle-aksjonær. Men fortsatt, dette større spørsmålet vev - når du kan kjøpe inn i disse to selskapene, eksisterer det samme problemet. De må finne en måte å gjenoppfinne seg som en sammenslåtte enhet.