Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Pinduoduo Inc. Stock Fell 14% i august

Anonim

Hva skjedde

Pinduoduo Inc.

(NASDAQ: PDD)

aksjen dopte 14% i august, ifølge data gitt av S & P Global Market Intelligence. Det kinesiske e-handelsselskapet hadde sitt opprinnelige offentlige tilbud den 26. juli med aksjer priset til rundt $ 19 og stengt august handel like over dette området.

PDD data av YCharts

Pinduoduo's virksomhet hengsler rundt en "social shopping" krok som gjør det mulig for brukere å samle inn store kjøp i bulk med sikte på å få produkter med rabatt. I tillegg til den høye volatiliteten som er typisk for tekniske IPOer, og spesielt kinesiske tech-IPO'er, ser Pinduoduo-lager ut til å ha sett store svingninger som skyldes bekymringer om falske oppføringer på plattformen og økende handelsspenninger mellom Kina og Amerika.

Og så

Kort tid etter Pinduoduo's IPO, økte bekymringer om utbredelsen av falske oppføringer og forfalskede varer som selges gjennom selskapets plattform. Virksomheten ser ut til å ha flyttet raskt for å løse dette problemet - fjerning av 4, 3 millioner oppføringer fra 2. august til 9. august. Beholdningen stengte juli opp rundt 18% fra IPO-prisen til tross for ingen vesentlige nyheter, så en rask reversering er ikke akkurat uventet.

Pinduoduo rapporterte resultatet for første kvartal 30. august og har sett aksjer igjen etter resultatene. Selskapet postet en $ 0, 20 tap per amerikansk innskuddsandel i første kvartal, men det var også gode nyheter. Bruttoproduktvolumet gjennom plattformen i løpet av den etterfølgende 12-månedersperioden økte med 583% til 39, 6 milliarder dollar. Omsetningen i 2. kvartal økte nesten 2500% til rundt 409 millioner dollar, og gjennomsnittlige månedlige aktive brukere klatret 495% årskvartal for å treffe 195 millioner.

Hva nå

Pinduoduo-aksjen har gjenvunnet grunn i september, med aksjer som handler om lag 8, 5% i måneden etter denne skrivelsen.

PDD data av YCharts

Mens selskapet ikke er lønnsomt, vokser det med en utrolig hastighet og har potensial til å fortsette å dra nytte av pågående tailwinds i Middle Kingdoms nettbutikk. Investorer bør fortsette med å forstå at Pinduoduo er et risikobestand, men det er verdt å holde øye med de som er interessert i Kinas raskt voksende e-handelsmarked.