Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor overstock.com, Inc. aksjer økte i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Overstock.com, Inc.

(NASDAQ: OSTK)

var skyrocketing onsdag etter at nettbutikken sa at det ville delta i et joint venture for å lansere et kryptokurrency handelsmarked.

Selv om venture ser ut til å ta overstock langt borte fra kjernefokuset på nettbutikk, er dette ikke selskapets første forgang i blockchain da datterselskapet tZero lanserte det første SEC-kompatible alternative handelssystemet for Blockchain i 2015, samt den første private blockchain obligasjonstilbud.

Aksjene lukkede 23, 5% på nyhetene.

Og så

Overstocks tZero datterselskap vil samarbeide med RenGen LLC og Argon Group på venture, med spesialister innen rådgivning og elektronisk handel.

I sin pressemelding noterte Overstock at første mynttilbud har økt over 2 milliarder dollar i år, noe som indikerer et potensielt lukrativt marked for utveksling.

Hva nå

Overstock aksjer nådde en tre år høy på nyheten, et tegn på at tidligere blockchain kunngjøringer ikke hadde samme effekt på aksjen. Til tross for suksessen til Bitcoin, som har økt i verdi, forblir kryptokursmarkedet sterkt spekulativt da Bitcoins verdi har blitt kalt en boble av en rekke økonomer og analytikere.

Overstock er håp om at planen og fremtiden for kryptokurver vil passere regulatorisk mønster, men onsdagens trekk, som resten av digital valuta, er basert på spekulasjon. Risikosøkende investorer og blockchain-okser vil kanskje ta turen, men mer konvensjonelle investorer vil kanskje benytte denne muligheten til å ta overskudd i overstock.