Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Opko Health, Avis Budget Group, og Adomani Slumped Today

Anonim

Torsdag var en annen relativt rolig dag for aksjemarkedet, og hovedmålene ble ferdig på hver side av det uendrede merke ved slutten av handelsøkten. Dow Jones Industrials slo en ny rekord, men Nasdaq Composite ble avsluttet på dagen. Det lange oksemarkedet i aksjer har hatt nytte av lave renter, men markedsdeltakere i dag begynte å spekulere på at ytterligere økninger i prisene fra Federal Reserve kan komme raskere enn forventet. I tillegg har noen selskaper lidd av dårlige nyheter som sendte aksjekursene lavere, og Opko Health

(NASDAQ: OPK)

, Avis Budsjettgruppe

(NASDAQ: CAR)

, og Adomani

(NASDAQ: ADOM)

var blant de verste artister på dagen. Nedenfor ser vi nærmere på disse aksjene for å fortelle deg hvorfor de gjorde det så dårlig.

Opkos nedgang fortsetter

Andeler på Opko Health gikk ytterligere 7% og bidro til dårlig utvikling i 2017. Opko har hatt å takle skuffelse på flere fronter, inkludert mindre enn oppmuntrende resultater i kliniske studier og langsom start på godkjente legemidler. Likevel, selv om flere institusjonelle investorer har kastet seg i håndkleet og gitt opp på selskapet, har Opko et sterkt potensial for salg av sin kroniske nyresykdomsbehandling Rayaldee for å plukke opp. Videre har Opkos diagnostiske testvirksomhet også gode utsikter. Selv om selskapet ikke har gjennomført godt ennå, er noen optimistiske at fremtiden er lys for Opko.

Avis boder ut

Avis Budsjettgruppe lager falt nesten 7% i sympati med andre leiebilspesialister, da analytikere ga et negativt perspektiv for bransjen. Noen hadde trodd at med den utbredt skade på biler forårsaket av orkanene Harvey og Irma, kunne bedre forhold i det brukte bilmarkedet løfte aksjer av Avis og sine jevnaldrende fremover. Likevel mener analytikere på Morgan Stanley at løpene høyere for Avis 'primære konkurrent var overdrevet og kuttet sin vurdering som svar. Selv om Avis ikke var direkte gjenstand for den kritikken, står den overfor mange av de samme utfordringene, og det vil være vanskelig for Avis å lykkes der sine rivaler svikter.

Adomani går ikke hvor som helst

Endelig falt aksjer i Adomani med 21%, og har sine tap i løpet av den siste uken til om lag 40%. Nissendemotoren kjøretøyteknologispesialisten kom bare i juni, og det markerte første gang at et selskap brukte den nye forordningen A + -prosessen for små bedrifter å bli offentlig. Likevel har aksjen vært ekstremt volatile, klatring fra en tilbudspris på $ 5 per aksje helt til $ 17 før du går gjennom noen turbulente trekk både opp og ned i mellomtiden. Meninger varierer mye om selskapets forretningsmodell og evne til å stå opp til mye større konkurrenter, og dagens bevegelige nedoverpunkt fremhever risikonivået for å investere i oppstart i en så kritisk og rask industri.