Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Noodles & Company Stock Fell fredag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av rask casual restaurant Noodles & Company

(NASDAQ: NDLS)

tok en hit på fredag, faller så mye som 15, 2%. Fra kl. 11:48 EDT var aksjene nede på rundt 14, 7%

Aksjens nedgang følger Noodles fjerde kvartal resultater. Mens sammenlignbar-restaurantsalg var sterk i kvartalet, savnet selskapet analytikernes estimater for både inntekter og ikke-GAAP-resultat per aksje.

Og så

Noodles & Company rapporterte omsetning på $ 113 millioner på fjerde kvartal, en økning på 0, 4% fra $ 112, 8 millioner i kvartalet. Ikke-GAAP-resultat per aksje var $ 0, 01, i tråd med resultat per aksje i kvartalet.

Analytikere ventet i gjennomsnitt på omsetning på $ 114 millioner og ikke-GAAP EPS på $ 0, 02.

Nudels salg av sammenlignbare restauranter viste seg spesielt 4% høyere, drevet av en 3, 7% økning i bedriftseide restauranter og en 5, 3% økning i franchise-restauranter.

Sjekk ut det siste inntjeningsanropet for Noodles & Company.

Hva nå

Noodles executive chairman Paul Murphy hadde dette å si om selskapets forventninger og planer for 2019:

Vi har opprettholdt fart i 2019, med våre tiltak fortsetter å drive positivt, sammenlignbart salg til tross for det historisk alvorlige været som har bremset majoriteten av våre store markeder. Organisasjonen vil fortsette å innovere rundt kjernens styrke i merkevaren, vår eiendomsrørledning er i god form, og vår likviditetsprofil gir oss fleksibilitet til å fortsette å investere i veksten av Noodles & Company.

Ledelsen sa det forventer at inntektene vil stige fra 457, 8 millioner dollar i 2018 til mellom 462 millioner og 470 millioner dollar i 2019, og prosjekter som sammenlignes med restaurant-salget øker 2% til 4%.