Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Noble Energy, Inc.s lager snublet over 15% i august

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Noble Energy, Inc.

(NYSE: NBL)

slumpet 15, 4% i august etter at oljebøren hadde rapportert skuffende resultater i andre kvartal.

Og så

Noble Energy genererte $ 81 millioner, eller $ 0, 17 per aksje, av justert nettoinntekt i andre kvartal, som kom i $ 0, 05 per aksje under analytikernes forventninger. Mens produksjonen økte med 11% året etter og var i den øvre halvdelen av selskapets veiledningsområde, var det ikke så tett et lokk på kostnader som forventet analytikere.

Men den mest skuffende nyheten var at Noble Energy "planlegger å omfordele noen nærtidsinvesteringer til våre andre amerikanske landområder, " sier konsernsjef David Stover, på grunn av rørledningsbegrensninger i Permian Basin. Dermed begynte Noble Energy ConocoPhillips

(NYSE: COP)

i offentlig kunngjøring av planer om å flytte utgifter fra den raskt voksende permannen til en annen region til nye rørledninger kommer på nettet mot slutten av neste år. Mens ConocoPhillips omfordeler sin aktivitet til Eagle Ford, vil Noble skifte til DJ Basin.

På grunn av denne planendringen ser Noble Energy nå sin produksjonsrate på hele året nær den lave enden av prognosen. Verre ennå øker selskapet sitt kapitalbudsjett på grunn av økte borekostnader, noe som betyr at det bruker mer penger, men får mindre produksjon. Kontrast det med ConocoPhillips, som samtidig investerer mer kapital enn det som ble planlagt i år, forventer at produksjonen kommer inn over prognosen grunnet delvis til bedre enn forventet brønnresultat.

Hva nå

Mens Noble Energy gjør det rette ved å skifte aktivitet ut av Permianen i en tid da regionen går tom for rørledning, har det ikke gjort nok for å forsikre investorer om at det kan oppnå sin helårsplan. På grunn av det, bør investorer holde øye med om selskapet gjør endringer i utsiktene. Hvis ikke, kan forrige måneds salg bli en god kjøpsmulighet gitt veksten som den nå har kommet ned i rørledningen.