Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor MoviePass foreldre Helios og Matheson Analytics falt på mandag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer i Helios og Matheson Analytics

(NASDAQOTH: HMNY)

- morselskapet for kino-abonnementstjenesten MoviePass - ble slått på mandag, fallende så mye som 32, 3%. På tidspunktet for denne skrivingen er aksjen nede 29%.

Nyheten kommer etter at Helios og Matheson Analytics har lagt inn en universell hylleregistreringserklæring hos Securities and Exchange Commission (SEC) som kan tillate selskapet å hente kapital gjennom gjeld eller egenkapital de neste tre årene.

Og så

Helios og Matheson bemerker at hylleregistreringserklæringen vil gjøre det mulig for selskapet å "tilby og selge, fra og til til og med, opp til $ 1, 2 milliarder av en rekke aksje- og gjeldspapirer over en periode på tre år." Men registreringserklæringen må først erklæres effektiv av SEC.

Enhver kapital som økes vil gi selskapet større økonomisk fleksibilitet, sa Helios og Matheson i en pressemelding om registreringserklæringen. Fleksibiliteten kan bidra til å finansiere veksten av Helios og Mathesons 92% -owned MoviePass Inc., samt filminvesteringer og originaltilpassede produksjonsdatterier og dets medieinnholdsannonseringsplattform.

Hva nå

Investorer er sannsynligvis opptatt av at ny gjeld eller utvannet eierskap fra enhver egenkapital økt ville øke risikoprofilen til det som allerede er sett på som en risikofylt investering. De virker skeptiske til selskapets forretningsmodell, som selger et månedlig abonnement for å se filmer på teatre en gang om dagen hver dag i måneden for bare $ 10.

Som investorer fret, synes kundene lykkeligere enn noensinne. MoviePass rammet nylig tre millioner abonnenter, og ledelsen forventer at tallet skal overstige fem millioner innen utgangen av året.