Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Monster Beverage Corp.-aksjer frosset på fredag

Anonim

Hva skjedde

Andeler av energidrikkeprodusenten Monster Beverage

(NASDAQ: MNST)

hoppet så mye som 6, 3% i fredagens handel, før de slo seg ned til en mildere 4, 8% gevinst klokken 02:40 EDT. Flere analytikerfirmaer gikk bort fra Monsters årlige aksjonærmøte med inntrykk av at det sannsynligvis vil øke enhedsprisene innen årets slutt.

Og så

I en undersøkelse publisert tidlig fredag ​​morgen, bemerket analytikerfirmaet Stifel Nicolaus at Monsters salgsvekst skulle fortsette å spore nær 10% gjennom 2018, mens bruttomarginene øker. Goldman Sachs enige, med fokus på konsernsjef Rodney Sacks som sier at Monster er "svært sannsynlig" for å kjempe mot stigende ingredienskostnader ved å heve prisene senere i år.

Hva nå

Går utover de enkle prismodusene, utvider Monster sitt salg av energidrikk rundt om i verden i et tett samarbeid med distribusjonsveiviseren Coca-Cola

(NYSE: KO)

. Under aksjeeiermøtet fremhevet Sacks nyåpnede eller utvidede markeder på steder som Ecuador, Israel og Øst-Europa. Pairing den langsiktige vekstdriveren med solid prisingskraft, ser Monster Beverage seg klar til å holde de gode tider rullende i minst flere år.

Når det er sagt, handler Monster-aksjer fortsatt 20% under sine årlige høyder på grunn av en myk visning i februar fjerde kvartal. Det er ikke overraskende å se investorer som pouncing på denne aksjen på et glimt av gode nyheter.