Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Michaels Companies aksjer falt i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av The Michaels Companies

(NASDAQ: MIK)

falt så mye som 10, 6% i torsdagens tidlige handel, etter utgivelsen av solide kvartalsresultater og soft forward-veiledning. Fra kl. 14:30 EDT hadde kunsthåndverkene forhandlerens lager gjenvunnet til et tap på 6, 8%.

Og så

I fjerde kvartal økte Michaels nettoomsetning 8% året over til $ 1, 89 milliarder. Justert inntjening steg 16%, landing på $ 1, 19 per utvannet andel. Dette tallet inkluderer en gevinst på $ 0, 09 per aksje fra en ekstra kalenderuke i fjorårets fjerde kvartal, balansert ut mot et beløp på 0, 08 USD per aksje for å regnskapsføre nye skatteregler.

I lyset av fremover satte Michaels ledelse sine kvartals- og helårsinntektsmål langt under gjeldende Street estimater. Michaels har til hensikt å investere noen av de kommende fallene fra lavere bedriftsskattesatser til ombygde butikker og andre bedriftsøkonomiske forbedringer. På grunn av dette margintrykket, sammen med beskjedne inntektsmål, forventer Michaels også å savne Wall Streets inntjeningsmål i 2018.

Investorer var ikke fornøyd med disse lavere enn forventede veiledningsmål, og aksjekursen gikk ned.

Hva nå

Michaels veiledning pekte på negativ topplinjevekst i det nåværende kvartalet og i 2018, og å bryte en strekk med minst like jevn vekst som går helt tilbake til selskapets opprinnelige offentlige tilbud i 2014. Så det er lett å se hvorfor investorer straffer lageret for denne dystre prognosen.

På den annen side er det også en klassisk knekke overreaktjon til hva som virkelig bør ses som gode nyheter. Michaels sparer ikke bare penger her, men benytter seg av denne muligheten til å bygge en sterkere forretningsplattform for langdistanse. Hvis du vil behandle dette øyeblikket som en innkjøpsmulighet, er det sannsynligvis den riktige ideen.