Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor MercadoLibre, Inc. Stock poppet 23% i januar

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av MercadoLibre Inc.

(NASDAQ: MELI)

klatret 23% i januar, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence, da flere analytikere tilbød oppmuntrende notater på den latinamerikanske e-handelsgiganten.

Ikke mindre enn tre Wall Street-firmaer veide inn på MercadoLibres prospekter i forrige måned, og begynte med gjeninnstilt dekning og en holdestilling fra Deutsche Bank den 4. januar. På den tiden hylte analytiker Masha Kahn MercadoLibres historie om innovasjon, kundefokus og bevist evne å generere verdi for aksjonærer. Videre noterte Kahn at selskapet er klar til å dra nytte av "en stor adresserbar markedsmulighet [...] i både e-handel og online betaling i Latin-Amerika."

Og så

Men Kahn varslet også at konkurransen er i ferd med å øke, og bekymret for at MercadoLibres verdivurdering på den tiden ga lite plass til utførelsesfeil. For sikker er MercadoLibre-aksjen doblet i 2017, inkludert en mer enn 30% pop i de siste to månedene av året etter den tredje kvartalsrapporten i begynnelsen av november.

Mindre enn en uke senere fortsatte Credit Suisse-analytikeren Stephen Ju med å oppmuntre MercadoLibre høyere ved å gjenta sin utmerkede vurdering og øke prisen på aksjekursen fra $ 380 til $ 385 (aksjer handler på omtrent $ 354 på grunn av denne skrivingen). For å rettferdiggjøre sin økte optimisme, sa han en høyere forventet volumvekstprognose i Brasil, særlig ettersom MercadoLibres investeringer i gratis fraktsubsidier gjør det mulig å ta markedsandel fra konkurrenter.

Så senere i måneden fulgte Stifels Scott Devitt ved å opprettholde sin kjøpsvurdering og øke sitt prismål til $ 415 fra $ 350. Devitt egget i stor grad Jus følelser og spekulerte på at MercadoLibre likte fortsatt sterk salgsmoment i både Brasil og Mexico gjennom ferien takket være frakt-, kundeloyalitet og markedsføringsinitiativer.

Hva nå

Tiden vil fortelle om Wall Street optimisme er fortjent; investorene vil motta neste oppdatering til dette når MercadoLibre annonserer fjerde kvartal 2017 resultater sent neste uke. Men i mellomtiden var det ikke overraskende å se aksjene fortsette å sveve i forrige måned.