Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor K2M Group Holdings Inc. sank i dag

Anonim

Hva skjedde

K2M Group Holdings

(NASDAQ: Ktwo)

er ned 18, 6% klokken 13:01 EDT etter at selskapet har gitt skuffende innledende inntekter for tredje kvartal, med en omsetning på bare 6% året over. Medisinsk selskap reduserte også veiledningen for 2017.

Og så

I andre kvartal økte omsetningen med 10, 9% året etter, så 6% sett i tredje kvartal er en betydelig nedgang. K2Ms president og administrerende direktør Eric Major skyldte mangelen på et par problemer: "langsommere enn planlagt akselerasjon av ny distribusjon i USA" og "forstyrrelse av kontoaktivitet og kansellerte prosedyrer knyttet til orkanene i Texas, Florida og, i mindre grad, Puerto Rico, i begynnelsen av september. "

Å arbeide bakover, orkaner er absolutt ute av selskapets kontroll, og det er ikke overraskende at de siste stormene vil føre til at prosedyrer avbrytes. Selvfølgelig vil pasientens spines ikke bli bedre på egenhånd, så stormer skal føre til at inntektene blir forsinket i stedet for tapt helt. K2M anslår at de tre orkanene vil senke inntektene med rundt $ 2 millioner for året.

Jo større problem synes å være den langsommere distribusjonen. K2M styrer for 2017 omsetning på $ 255 millioner til $ 257 millioner, sammenlignet med tidligere veiledning på $ 263 millioner til $ 270 millioner. På den lave enden, factoring i $ 2 millioner for stormen, forventes inntekter på $ 6 millioner. Effekten er sett under veiledning for amerikansk omsetningsvekst, som forventes å øke ca 8% til 9% året over år i 2017, sammenlignet med tidligere veiledning for vekst på 12 til 15% fra år til år.

Det er en positiv for K2M: Det ser ut til å akselerere internasjonale inntekter. Etter andre kvartal stødte det internasjonale salg til "midt-ensifret vekst" fra en tidligere forventning om "lav ensifret vekst." Og da, med denne oppdateringen, satte K2M sitt 2017 mål for internasjonale inntekter på 9% vekst på en konstant valuta basis.

Hva nå

Investerere må vente til 1. november når K2M frigir fullresultatet for tredje kvartal, for å få en fullstendig forklaring på problemene med distribusjon, samt hvordan den lavere omsetningsveksten vil påvirke inntjeningslinjen. Inntil investorer får mer informasjon, synes dagens tilbakestilling i verdsettelse hensiktsmessig.