Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor JPMorgan Chase Stock hoppet 10% i juli

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av JPMorgan Chase

(NYSE: JF)

sprang 10, 3% i fjor, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence, etter at den største amerikanske banken hadde levert bedre enn forventet resultat i fjor og økt utbyttet.

Og så

JPMorgan ledet inn i juli med litt fart etter godkjenningen av kapitalavkastningsplanen fra Federal Reserve. Banken øker utbyttet med 43% til $ 0, 80 per kvartal, og den har til hensikt å tilbakebetale så mye som $ 20, 7 milliarder av aksjene i årene framover.

"Kvaliteten på selskapets kapital, likviditet og kontrollmiljø stiller firmaet godt til rette for varierende økonomiske scenarier, samtidig som vi opprettholder evnen til bærekraftig å levere verdier til våre kunder og investorer, sier konsernsjef Jamie Dimon i en pressemelding.

Aksjens gevinster økte etter JP Morgans sterke kvartalsresultater, som økte omsetningen med 6%, til 28, 4 milliarder dollar, og resultat per aksje økte med 26% til 2, 29 dollar. Det bestod Wall Streets forventninger til resultat per aksje (EPS) på $ 2, 22.

Hva nå

Med skattelettelser og deregulering som bidrar til å øke økonomisk vekst, bør JPMorgan fortsette å dra nytte av den generelle utvidelsen av den amerikanske økonomien. Videre kan stigende renter bidra til å forbedre bankens netto rentemargin, og dermed øke overskuddet. Enda bedre, med sterk inntjeningsvekst og relativt lav utbetalingsgrad på rundt 30%, bør JPMorgan Chase kunne belønne investorer med flere utbyttestigninger og aksjekjøp i de kommende årene.