Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor JC Penney, Baidu og Expedia slumped i dag

Anonim

Aksjemarkedet steg på fredag, ledet av generelt sterke resultater blant de største teknologienavnene i online søk, e-handel og kontorproduktivitetsprogramvare. De store markedsmålene klatret, med den teknologiske tunge Nasdaq Composite posteringen den største gevinsten. I mellomtiden fortsatte gunstige økonomiske tegn å skape et positivt humør blant markedsdeltakere, men noen selskaper kunne ikke delta i rallyet. JC Penney

(NYSE: JCP)

, Baidu

(NASDAQ: BIDU)

, og Expedia

(NASDAQ: EXPE)

var blant de verste artister på dagen. Nedenfor ser vi nærmere på disse aksjene for å fortelle deg hvorfor de gjorde det så dårlig.

Penney advarer om tøffe tider fremover

JC Penney døde 16% etter at forhandleren ga en oppdatering på resultatene fra tredje kvartal. Penney sa at sammenlignbar butikk salget vil stige bare 0, 6% til 0, 8% for kvartalet etter selskapets beslutning om å rydde ut langsiktig lagerbeholdning på viktige områder som kvinners klær. Konsernsjef Marvin Ellison sa at virkningen av flyttingen var positiv for å forbedre ytelsen, men likvidasjonsakselerasjonsinnsatsen resulterte i en betydelig økning i kostnaden for solgte varer, med avkastning. Penney forventer å miste $ 0, 40 per aksje til $ 0, 45 per aksje i kvartalet, og helårs comps forventes å være flatt til 1% lavere. Denne forandringen i utsikter tvang forhandleren til å redusere sin helårsresultatprognose til en knapt lønnsom $ 0, 02 til $ 0, 08 rekkevidde. Alt dette gjør feriesesongen til en pause for Penney, og hvis det viser seg mindre enn fullstendig vellykket, vil mange spørre om forhandleren vil overleve 2018 som en drift.

Baidu skuffer

Baidu falt 8% i kjølvannet av tredje kvartalets inntjeningsfrist sent på torsdag. Den kinesiske søkemotormiganten sa at totalinntektene økte med 29% fra kvartalet og bidro til at den justerte fortjenesten økte med mer enn 160%. Selskapets mobile virksomhet fortsetter å få betydning, og står nå for nesten tre fjerdedeler av totalinntektene. Til tross for den positive utviklingen, virket noen investorer nervøse for det sakte tempoet i vekst da Baidu forfaller, og et fjerde kvartal for årets vekst på så lite som 22% ga dem frykten. Andre så enkelt fallet som en naturlig markedsreaksjon, da aksjen hadde fått nesten 60% i 2017 før nyheten.

Expedia forblir hjemme

Endelig endte Expedia ferdig med dagen ned 16%. Den elektroniske reisetjenestens resultater for tredje kvartal viste dramatiske nedganger i vekst på tvers av viktige beregninger, noe som tyder på at selskapets lange suksessperiode kunne komme til slutt. Hotellrom-nettene var opp 16% fra år siden, men at vekstraten var bare halvparten av hva Expedia skrev i fjor, og brutto bookingsgevinster på 11% så like sløvt ut. Pundits hadde allerede spådd at kvartalet ville være tøft for reiselager, gitt orkanene som rammet Gulf Coast, USA Sørøst og Karibia - men omfanget av nedgangen var fortsatt sjokkerende. Investorer vil følge de neste settene med resultatene nøye for å avgjøre om Expedia kan sprette tilbake fra sine problemer.