Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor iQiyi Stock fikk 40,3% i mai

Anonim

Hva skjedde

iQiyi

(NASDAQ: IQ)

aksjen ble 40, 3% i mai, ifølge data gitt S & P Global Market Intelligence.

Den kinesiske streaming- og multimedieselskapets aksjekurs hadde store gevinster etter nyheter om vellykkede, tidlige resultater for plattformsdeltakelsen med JD.com, en av Kinas største e-handelsplattformer. Aksjen så også positiv bevegelse takket være nye innholds partnerskap, en melding om at den hadde fått lisens for å implementere sin piratkopieringsteknologi, og en rekke andre gunstige utviklinger.

Og så

Den 8. mai avslørte iQiyi at den hadde signert en eksklusiv treårig distribusjonsavtale med FilmNation - det amerikanske studioet kjent for de siste treffene som Arrival og The Big Sick. Selskapets store nyhetsmåned var bare i gang.

Aksjer klatret rundt 11% 9. mai etter publisering av en pressemelding som skisserte de tidlige resultatene av sitt partnerskap med JD.com. iQiyi og JD.com annonserte sitt partnerskap 29. april, og mindre enn to uker senere sa streaming-videoselskapet at programmet hadde hjulpet det med å legge over en million nye medlemmer til sine betalende brukerruller.

Den 10. mai publiserte iQiyi en pressemelding som viste at dets digitale rettighetsstyringssystem for å forebygge piratkopiering var den første i sin kategori som ble sertifisert av ChinaDRMLab - landets øverste organisasjon og en underavdeling av det statssponsifiserte Academy of Broadcast Sciences. Neste dag åpnet iQiyi sin første murstein-teatersted.

I et intervju som ble gjennomført 17. mai sa selskapets administrerende direktør, Yu Gong, at det var samarbeid med Tencent Holdings og Alibaba om innkjøpsinitiativer for innhold og at den planlegger å starte en kortformet videotjeneste innen de neste tre årene. Gunstig rating dekning da hjalp push IQiyi lager enda høyere for å lukke ut måneden.

Hva nå

iQiyi-aksjen har fortsatt å klatre i juni og er nå oppe på mer enn 90% fra IPO-prisen, spurt på bevis for at selskapet bygger opp sin styrke i opprinnelig innhold. iQiyi er konsentrert om å rampe opp originalinnholdsproduksjon og har det langsiktige målet å bygge en Disney- lignende virksomhet for det kinesiske markedet.

Kinas online-underholdningsmarked vokser fortsatt med et raskt klipp, og iQiyi ser bortom videoområdet med planer om å utvide sine merchandising- og videospilltilbud for å støtte sine intellektuelle egenskaper. Selskapet gjør noen smarte trekk og har fortsatt et stort og voksende adresserbart marked for å tappe inn, så det kan være en verdig investering for de som søker eksponering for Kinas underholdningsmarked.