Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor ImmunoGen, Inc. hoppet høyere for den andre dagen i en rad

Anonim

Hva skjedde

immunogen

(NASDAQ: IMGN)

lukket dagen opp 11%, den andre dobbeltsifrede gevinst i så mange dager. Det ser ikke ut til å være noen åpenbare nyheter for å støtte denne betydelige gevinsten som startet på fredag. Alt sagt, aksjene er opp 31% de siste tre handelsdager.

Og så

De fleste bioteknologier har hatt en fin løp denne uken - iShares Nasdaq Biotechnology ETF var opp 4, 1% i dag. En del av grunnen til spenningen kan komme fra BIO, bioteknibransjens årlige messe, som skjer i denne uken. I motsetning til medisinske møter er BIO ikke typisk en konferanse som driver mye nyheter, for eksempel kliniske forsøksdata, men de fleste offentlige bioteknologier er representert på konferansen, slik at de kan få sine historier ut til investorer, samt potensielle bioteknologiske / pharma partnere eller overtakere.

ImmunoGens større enn gjennomsnittlige trekk gjør at du tror at det er en slags lekkasje av informasjon, men bestanden er beryktet for å ha store bevegelser der det ikke er noen åpenbar grunn, og det er fortsatt ikke klart hva som kjørte aksjen høyere. Noen ganger begynner bioteknologier bare å handle på følelser, med investorer som kaster grunnleggende ut av vinduet.

Hva nå

Langsiktige investorer kan ignorere disse store trekkene høyere - som dessverre kan følges av en tilbaketrekking - og fokusere på fremtiden. ImmunoGens to største oppgaver akkurat nå er: (1) registrerer sin fase 3-prøve, kalt FORWARD I, som tester sitt hoveddrivende stoff, mirvetuximab soravtansin, hos kvinner med eggstokkreft, og (2) genererer penger til å betale for studien. Ved utgangen av første kvartal hadde ImmunoGen bare 126, 6 millioner dollar i banken, som selskapet estimerte vil vare i andre kvartal 2018.

Siden da har det generert noe penger ved å selge IMGN529 til Debiopharm og ved å endre sin lisensavtale med Sanofi

(NASDAQ: SNY)

å avstå fremtidige milepæler og royalties i bytte for en $ 30 millioner betaling nå. Imidlertid vil selskapet trolig trenge mer penger for å komme igjennom FORWARD I readout tidlig i 2019 og forhåpentligvis lansere stoffet.