Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor HighPoint Resources Corp. lager stiger i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer i HighPoint Resources Corp.

(NYSE: HPR)

økte mer enn 13% klokken 10:45 EDT på torsdag etter at DJ Basin-fokuserte driller rapporterte solide kvartalsresultater.

Og så

På den ene siden var resultatene fra HighPoint Resources tredje kvartalet litt skuffet etter at boreren hadde rapportert et justert overskudd på bare 0, 01 USD per aksje, som savnet konsensusestimatet med 0, 01 USD per aksje. Investorene var imidlertid i stand til å se utover den overskriften for å se selskapets sterke driftsresultat i kvartalet.

Et av høydepunktene var produksjonen, som økte 43% året etter, takket være selskapets sterke bore resultater. Tidlige produksjonsdata fra innledende boring i Hereford-feltet var spesielt lovende, da nylig borede brønner produserte høye oljepriser som bekrefter selskapets tro på at det kan overgå til fullfeltutvikling. HighPoint Energy mener at denne regionen kan være en olje vekstmotor i fremtidige kvartaler.

I mellomtiden noterte selskapet også at marginene sine utvidet 44% drevet av økning i oljeproduksjon, høyere oljepriser og lavere driftskostnader. En annen faktor som bidro til å øke marginer var igangkjøring av DCP Midstream 's

(NYSE: DCP)

Mewbourn 3 gassbehandlingsanlegg. Tillegget av den nye infrastrukturen, samt HighPoint Resources strategiske skifte for å diversifisere eksponering for gassbehandling fra DCP Midstream, vil forbedre sin fleksibilitet og bør begrense fremtidige midstream-begrensninger, noe som har påvirket resultatene sine tidligere.

Hva nå

"Vi er godt posisjonert for å skape en sterk vekstprofil med en dominerende arealposisjon i oljeområdene i Djibabyen, " sier administrerende direktør Scot Woodall. Selskapet vurderer for tiden at oljevolumene vil øke nesten 20% i fjerde kvartal, mens det fortsetter å øke i et godt tempo i 2019, noe som setter selskapet på rette spor for å bli positiv kontantstrøm i andre halvår neste år så lenge olje gjennomsnitt minst $ 55 per fat. Den kommende oppsiden gjør at HighPoint Resources ser ut til å være et interessant lager for investorer som søker oljeforsterket vekst.