Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor HEXO Stock Rocketed høyere i januar

Anonim

Hva skjedde

Andeler av det kanadiske potetfirmaet HEXO

(TSX: HEXO)

(NYSEMKT: HEXO)

steg med en svimlende 65% i løpet av januar, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence. Hva tiltrak investorer til dette navnet i forrige måned?

Det var to sannsynlige drivere bak HEXOs sterke show i forrige måned. For det første annonserte selskapet at det ville opplyse til NYSE American Exchange, hvor aksjene begynte å handle 23. januar. For det andre hadde HEXOs lager sannsynligvis nytte av den stigende tidevannet over hele bransjen i forrige måned. Det var bare to såkalte "pot stocks" som ikke klarte å flytte høyere i januar, tross alt.

Og så

Ikke overraskende bestemte HEXOs ledelse seg for å dra nytte av den økende aksjekursen og uplisting til en mer likvid utveksling for å skaffe kapital i forrige måned. Mot slutten av måneden lukkede HEXO et sekundært tilbud på 8.855.000 aksjer, som angivelig hadde økt om lag 43, 4 millioner dollar i bruttoprovenu (til dagens valutakurser). Selskapet sa at det planlegger å bruke disse midlene til generelle bedriftsformål, dets globale vekstinitiativ, samt å utvikle nye innovative produkter.

Ta en titt på de siste inntjeningsanropene for selskaper vi dekker.

Hva nå

Normalt mister aksjene i kjølvannet av et sekundært tilbud som øker utestående andelstall. Men HEXOs aksjer økte faktisk enda høyere etter at detaljene i dette tilbudet ble offentlig kunnskap.

Hva ligger bak dette motstridende handelsmønsteret? Investorer ser ut til å være fornøyd med at HEXOs kontantposisjon nå skal være tilstrekkelig kontanter for å se selskapet gjennom den kommende forsyningsgluten i det canadiske canadismarkedet i Canada - en begivenhet som kan føre til at flere av sine konkurrenter enten smelter sammen eller flatt ut i årene fremover. Med andre ord, HEXO ser ut til å være her for å holde seg på lang tid, og det er definitivt årsaken til feiring blant aksjonærene.