Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor helseforsikringsinnovasjoner falt 21,9% i dag

Anonim

Hva skjedde

Etter at korte selgere foreslo, er selskapet overvurdert på grunn av undersøkelser i markedsføringspraksis, spørsmål vedrørende lisensavtalen og insidersalg, helseforsikringsinnovasjoner

(NASDAQ: HIIQ)

aksjer mistet 21, 9% av verdien i dag.

Og så

Health Insurance Innovations selger kortsiktig helseforsikring og sykehusløsningsplaner online og via tredjepartsdistributører.

Selskapets salg og aksjekurs har økt. Kort säljare tok imidlertid sikte mot selskapet i dag i en rapport som citerer en 42 statlige undersøkelser i salgspraksis, en avvisning av søknaden om lisensavtale i Florida og dårlige merker på forbrukerrapporterende nettsteder, inkludert Better Business Bureau. Rapporten fremhever også $ 50 millioner i innsidehandel salg ettersom selskapets aksjer har rallyt.

På tidspunktet for denne skrivingen er ledelsen vert for en konferansesamtale som (tilsynelatende) retter seg mot problemene som er oppdratt av short-sellers, så investorene vil ønske å stille inn og høre hva Health Insurance Innovations sier om disse sakene. I mellomtiden, her er hva ledelsen hadde å si om undersøkelsen i sin siste 10-Q arkivering med SEC:

Selskapet mottok underretning i april 2016 fra Indiana Department of Insurance om at en multistate-undersøkelse hadde blitt påbegynt, som ga til gjennomgang av HCC Livsforsikringsselskaps ("HCC") kortsiktige medisinske planer, Affordable Care Act compliance, markedsføring og rate og skjema arkivering for alle produkter. I mai 2016 mottok selskapet melding om at arbeidsmarkedets arbeidstidsgruppe for Nasjonalt Forening for Forsikringskommisjonærer fastslår at undersøkelsen ville bli en flertidsundersøkelse. Da selskapet var en programleder for HCC-produkter på den tiden, angav meldingen at multistateksamen vil omfatte en gjennomgang av virksomheten i selskapet og en gjennomgang av om selskapets praksis er i samsvar med Indiana Insurance Law og lignende lover av andre stater som deltar i eksamen. Institutt for forsikring i Indiana fungerer som den ledende deltakeren i flertallsundersøkelsen, og undersøkelsen inkluderer blant annet en gjennomgang av om HCC (og Selskapet) har engasjert seg i urettferdig eller villedende handlinger eller ikke-kompatible forsikringsvirksomhetspraksis . I dag har førtito statene sluttet seg til flertallsundersøkelsen. 1. juni 2016 reagerte selskapet på en innledende dokumentproduksjonsforespørsel i denne saken. Selskapet mottok varsel 16. mars 2017 at Indiana kan utvide omfanget og tidsperioden for undersøkelsen for å inkludere en gjennomgang av selskapets markedsføring, salg og administrasjon av forsikringsprodukter for alle parter som HII gjennomførte virksomhet med. Denne kunngjøringen ble gitt gjennom en ytterligere "warrant" som ligner på en undersøkelsesdomstol. Ytterligere diskusjoner med ledende etterforskere fant sted 29. mars 2017, hvor selskapet søkte modifikasjoner av omfanget av eventuell utvidelse, og tilbød å gi ytterligere informasjon på frivillig basis, men i mellomtiden har selskapet likevel fokusert på gi informasjonen etterspurt av den utvidede garantien. I tillegg til flertallsundersøkelsen ledet av Indiana, er vi klar over at flere andre stater, inkludert Florida og South Dakota, gjennomgår salgspraksis og potensielt ulisensiert salg av forsikring av uavhengig eide og opererte lisensierte telefonsentre som brukes av selskapet.


Selskapet er klar over og håndterer flere krav og henvendelser i andre stater at selskapet, med unntak av de undersøkelsene som er beskrevet nedenfor, ikke mener at selskapet er aktuelt på dette tidspunktet. Unntatt som ellers beskrevet nedenfor, er det for tidlig å avgjøre om noen av disse forskriftene vil ha vesentlig innvirkning på selskapet. Selskapet kommuniserer proaktivt og samarbeider med alle gjeldende regulatoriske byråer, og har gitt en detaljert handlingsplan til regulatorer som oppsummerer selskapets forbedrede compliance- og kontrollmekanismer. "

Hva nå

Andre kvartalets omsetning på 61, 8 millioner dollar var 39% høyere året etter år, og justert EPS på 0, 46 USD var 70% høyere enn for ett år siden. Helseforsikringsinnovasjoner rapporterte 359 000 politikk i kraft i juni, og som følge derav oppnådde det en forventet vekstprognose for hele året på mellom 22% og 25% fra tidligere veiledning for mellom 15% og 20%. Hvis det treffer det målet, regner det med å rapportere justert EPS på 1, 45 dollar til 1, 55 dollar, opp 29% til 38% fra i fjor.

Tallene kan imidlertid ikke ta hensyn til eventuelle kostnader forbundet med å avgjøre eventuelle pågående undersøkelser eller risiko forbundet med å ikke motta en lisens i Florida. Det er også en risiko for at helseomsorgsreformen - eller mangel på det - i Washington har negative utilsiktede konsekvenser for det kortsiktige helseforsikringsmarkedet.

Selskapets vekst gjør denne aksjen spennende, men inntil ledelsen tilstrekkelig adresserer spørsmålene som selgerne øker, forventer jeg at helseforsikringsinnovasjonens aksjer vil være for volatile for de fleste investorer å vurdere å eie det. I stedet er det sannsynligvis best å legge det til en vaktliste og fokusere på andre aksjer, i hvert fall til støvet avgjør.