Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor gjett ?, Inc. Stock plummeted i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av gjetning? Inc.

(NYSE: GES)

falt 17, 8% på torsdag etter at klærforhandlerens medstifter ble anklaget for seksuelt misbruk. Senere onsdag tok supermodellen Kate Upton til sosiale medier for å uttrykke sin skuffelse at Guess er "å styrke" selskapets medstifter Paul Marciano som sin sjefs kreative direktør.

"Han burde ikke få lov til å bruke sin makt i bransjen for å seksuelt og følelsesmessig trakassere kvinner, " utbrøt Upton, ved hjelp av #MeToo hashtag som har kommet for å betegne den nylige bevegelsen for å markere utbredelsen av seksuelt overgrep og trakassering.

Og så

Marciano, for sin del, nektet øyeblikkelig beskyldningen, fortalte TMZ at han var "sjokkert" og hevdet "han har aldri rørt Upton, og har aldri vært alene med henne."

"Hvis hun har krav, " la han til, "det er ett sted å fortelle sannheten, og det er i retten eller til politiet."

Marciano foreslo videre at Upton - hvem var tidligere ansiktet til gjetningen? merkevare - kan motiveres av selskapets beslutning om å kutte bånd med henne etter at hun begynte å vise seg å sette "ser forferdelig" ut etter sent netter.

Hva nå

Selvfølgelig gjør den uflatterende spekulasjonen lite gjetningen? merke noen favoriserer, og det virker trygt å satse på at Upton vil gi detaljer for å sikkerhetskopiere påstanden hennes i nær fremtid. Med det i tankene er det ikke overraskende å se investorer ta et skritt tilbake fra selskapet da de venter på å se hvordan situasjonen utfolder seg.