Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Guardant Health Stock hopper i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Guardant Health

(NASDAQ: GH)

hoppet 10, 8% høyere pr. 11:09 EST på torsdag. Selskapet rapporterte positive resultater fra en undersøkelse av sin Guardant360 flytende biopsi etter at markedet stanset på onsdag.

Guardant annonserte resultater fra Nile-studien som gjennomførte en head-to-head-sammenligning mellom Guardant360 og standard-of-care-vevstesting for å oppdage nøkkelbiomarkører hos pasienter med første linje avansert ikke-småcellet lungekreft (NSCLC). Dataene viste at Guardant360 oppdaget de genomiske biomarkørene ved hjelp av blodbiopsi i en lignende takt som vevsbasert testing.

Og så

Resultatene fra Nile-studien var viktige for Guardant Health fordi de støtter bruken av sin Guardant360 væskebiopsi som den første testen for pasienter med NSCLC. Den flytende biopsien kan brukes til å identifisere de spesifikke genetiske målene for lungekreftmedisiner.

Guardant360 identifiserte faktisk retningslinjer anbefalte biomarkører i 77 pasienter, mens vevstesting identifiserte de biomarkørene hos 60 pasienter. I alle pasienter som Guardant360 identifiserte et genetisk mål for et FDA-godkjent legemiddel, oppdaget vevsprøving det samme målet.

En viktig fordel ved Guardant360 var den raskere turnaroundtiden. Median tid for å få resultater ved hjelp av Guardant360 var ni dager sammenlignet med 15 dager for vevstesting.

MD Anderson Cancer Center's Vassiliki Papadimitrakopoulou var seniorforfatteren på Nile-studien. Hun uttalte at resultatene viste "et overbevisende alternativ til å bruke væske først før vev for molekylær testing i ny diagnostisert avansert NSCLC."

Ta en titt på det siste Guardant-inntjeningsanropet.

Hva nå

Du kan satse på at Guardant Health vil begynne å spille opp resultatene fra Nilen så mye som mulig. Selskapets administrerende direktør, Helmy Eltoukhy, sa at Guardant mener de nye dataene "vil ytterligere akselerere adopsjon av Guardant360." Han la til at de nyeste dataene, sammen med andre nylig uavhengige undersøkelser, "styrker saken for å bruke blod først til behandling."

Væskebiopsi har potensial til å bli et massivt marked over tid. Guardant Healths positive nyheter for Guardant360 bidrar til å sementere selskapets posisjon som leder i dette raskt voksende nye feltet.