Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor General Electric Stock dukket opp 7% tirsdag - så ga det meste av det tilbake

Anonim

Hva skjedde

Investeringsbanker JP Morgan oppgraderte aksjer i General Electric

(NYSE: GE)

mindre enn en uke siden (og stor var glede), noe som førte til et raskt rally i GEs aksjekurs. Aksjen rallied igjen i dag, stiger så mye som 6, 7% i tidlig handel - men uten fordel av et begrunnet argument fra en respektert analytiker for å støtte det ga GE lager tilbake de fleste av sine gevinster før dagen var gjennom.

General Electric lukket dagen opp kun 1, 8%.

Og så

Med ingen nyhet om å forklare den plutselige økningen av General Electric-aksjen, kan det være nyttig å se gjennom de viktigste punktene JP Morgan gjorde i forrige ukes oppgradering - etter to og et halvt år med kontinuerlig å anbefale at investorer selger aksjen. I hovedsak gikk JP Morgans argument slik:

Investorer som kjøpte til GE-aksjer i løpet av den lange nedgangen (aksjen har mistet 75% av verdien siden JP Morgan begynte å panorere det), skjønte ikke alle risikoene som er forbundet med å eie GE-aksjer: massiv gjeld, svak, fri kontantstrøm med hvilken betale av den gjelden, og behovet for å selge eiendeler i fravær av kontanter, for å nevne noen få. JP Morgan argumenterte imidlertid for at GEs risikofaktorer nå er "bedre forstått", og de forstår enda bedre i dag, etter at Wall Street Journal's flerlagsoppgave avslører denne helga, med tittelen "GE drevet det amerikanske århundret - da det brant ut ."

Med færre "kjente ukjente" risikoer venter investorer, mener JP Morgan at det nå er sikrere å eie GE-aksjer.

Hva nå

"Sikre, " er imidlertid ikke det samme som "trygt". Selv om JP Morgan oppgraderte aksjene i forrige uke, forlot den sitt prismål på bare $ 6, og økte sin vurdering bare til "nøytral" - ikke "kjøp". Dette tyder på at selv om de fleste skoene i GE allerede har gått ned, tror analytikeren ikke at aksjen er mye av et godt kjøp til en aksjekurs over 20% over JP Morgans prismål.

Investorer som stablet inn i GE-aksjen i morges, kan ha husket den advarselen senere på dagen, noe som ville forklare hvorfor tirsdagens samling i GE-aksjer ganske enkelt ikke kunne vare.