Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Fortinet, Inc. Stock fikk 10,2% i september

Anonim

Hva skjedde

Fortinet

(NASDAQ: FTNT)

Aksjemarkedet klatret 10, 2% i september, ifølge data fra S & P Global Market Intelligence, som drar nytte av fortsatt momentum etter kvartalsresultater og tredje kvartals veiledning i august, nye produkttilbud og gunstig analyse fra Gartner.

Fortinet introduserte sin FortiNAC-produktlinje for Internett av ting (IoT) -tjenester den 4. september og utvidede funksjoner for bruk med Microsofts Azure Cloud-plattform 25. september. Gartner publiserte også en rapport den 25. september, som forteller Fortinet som leder for en samlet trussel ledelse (UTM).

Og så

FortiNAC er en nettverkstilgangskontroll produktlinje for enhetsadministrasjon og nettverkssegmentering for IoT-sikkerhet. Den økende betydning og integrasjon av store datatjenester, vekst for antall tilkoblede enheter og nyere høyprofilerte brudd på sikkerheten har fremhevet behovet for pålitelige løsninger for cybersikkerhet, og Fortinet har en sterk posisjon i sin nisje, og selskapet er klar til å dra nytte av tilkoblingsmulighetene boom. Denne utsikten ble forsterket etter at selskapet ble oppført som toppleder i Gartners UTM Magic Quadrant Report for småbransjer, som markerer det niende året at Fortinet har blitt utnevnt som en ledende i kategorien.

Hva nå

Fortinet-aksjen har gått ned med 13, 8% i oktober, og reverserer resultatene i september, men det ser ikke ut til å være noen selskapspesifikke nyheter bak salg. Aksjer er fortsatt opp over 100% i løpet av det siste året til tross for denne måneds nedgang.

Fortinet planlegger å rapportere resultat etter tredje kvartal etter 1. november og veileder for salg mellom $ 455 millioner og $ 455 millioner, opp om lag 20% ​​året over på midtpunktet. Justert inntjening for perioden forventes å komme mellom $ 0, 41 og $ 0, 43 per aksje, opp 50% året over på midtpunktet. Aksjer handler på omtrent 48 ganger i år forventet inntjening og 7, 5 ganger forventet salg.