Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor FireEye kan fly høyere denne fortjeneste sesongen

Anonim

FireEye

(NASDAQ: Feye)

har et stort poeng å bevise 6. februar, dagen vil resultatet for fjerde kvartal bli annonsert. Det har blitt reist spørsmål om cybersikkerhetsspesialistens evne til å opprettholde sin nylig funnet momentum, til tross for en forbedring av salgsutførelsen og bunnlinjen.

FireEye overrasket investorer i slutten av oktober i fjor med et imponerende sett med resultater som enkelt overgikk forventningene. Selskapet trenger å gjøre det samme denne gangen for å øke investorens tillit og opprettholde den siste aksjekursens momentum.

FireEye har løst sine problemer

FireEye har løst utfordringsutfordringene som sprang selskapet i fjor og skadet veksten. Selskapet er nå vitne til en uptick i kundetallet samt avtaleaktivitet. Tellingen på $ 1 million-plus-tilbud har skutt opp 10% i de første ni månedene av det nylig avsluttede regnskapsåret, mens nye kunde tillegg har økt 8% i samme periode.

I tillegg signerer FireEye-kunder lengre avtaler med selskapet. Selskapets vektede gjennomsnittlige kontraktslengde stod 28, 6 måneder ved utgangen av tredje kvartal etter å ha falt 27 måneder tidligere i regnskapsåret. Alt dette peker mot en solid salgsstrategi som til slutt vil føre til sterkere økonomisk vekst.

FireEye forventer $ 0, 05 per aksje i inntekter på $ 216 millioner i inntekter i midtpunktet av sin veiledning. Det er gunstig sammenlignet med foregående års inntekter på 202 millioner dollar og EPS på 0, 01 dollar, selv om det er en mulighet for at det kan levere et slag og øke igjen.

Det er fordi selskapet opplever sterkere vekst fra raskt voksende cybersecurity nisjer som sky sikkerhet. Driftsinntektene for sky abonnement og administrerte tjenester økte 18% årlig i det siste rapporterte kvartalet, og overgikk den generelle inntektsveksten med en betydelig margin. Ikke overraskende har selskapet styrket dette segmentet gjennom produktutviklingsaksjoner som fokuserer på kritiske områder som skybasert e-post sikkerhet.

FireEye har for eksempel oppgradert sin e-postsikkerhet med nye funksjoner som gjør at kundene kan beskytte seg mot potensiell etterligning og phishing. Faktisk har selskapets skybaserte e-post sikkerhetsløsninger blitt sertifisert som en del av Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP), noe som betyr at de kan brukes av offentlige etater.

Dette bidrar godt til FireEye, da det skybaserte e-postmarkedet for sikkerhet forventes å treffe $ 1, 1 milliarder i verdi de neste fem årene, ifølge Mordor Intelligence. Så FireEye fokus på lukrative områder som dette kunne betale seg imponerende i det lange løp.

Ta en titt på det nyeste FireEye inntjeningsanropet.

Forvent en fin bunnlinjeforhøyelse

FireEye forventes å avslutte finanspolitikken 2018 på et lønnsomt notat med en justert inntjening på 0, 08 dollar per aksje sammenlignet med et årsresultat på 0, 16 dollar per aksje i 2017. I tillegg forventer analytikere at selskapets inntjeningsvekst vil gå opp i 2019, krever EPS på 0, 19 dollar.

Det er noen grunnleggende grunner til at FireEye skal kunne møte Wall Streets inntjeningsforventninger. For det første øker selskapets marginer i imponerende tempo takket være den økende overgangen til segmenter med høy margin som skyssikkerhet. Den ikke-GAAP-bruttomarginen økte med 2 prosentpoeng til 76% i tredje kvartal, mens driftsmarginen var en rekord på 7% sammenlignet med null i forrige periode.

Deretter har det vært i stand til å redusere kostnadene takket være fokus på kjøreffektivitet og produktivitetsrelaterte gevinster. Selskapets driftskostnader er redusert vesentlig det siste året, og dette har spilt en nøkkelrolle i sin bunnlinjeforbedring.

Se fremover, bør FireEye kostnader fortsette å komme ned på baksiden av en høyere andel av gjentatte inntekter. FireEye årlige gjentagende inntektsrente var 538 millioner dollar i tredje kvartal, en økning på 10% fra kvartalet i fjor. Dette betyr at 70% av FireEye-inntektene er gjentagende, da det har trukket inn 776 millioner dollar i omsetning i løpet av det siste året.

Som sådan er det fortsatt mye plass for FireEye å øke sin gjentagende inntektsgrunnlag. Når det skjer, vil selskapets marginalprofil forbedres ytterligere, siden det koster mindre å betjene eksisterende kunder enn det som er å skaffe seg nye. I tillegg er det lettere å krysse-selge nye produkter til eksisterende kunder, så det er en annen måte at FireEye kan øke topplinjen, samtidig som kostnadene holdes i sjakk når det lanserer ny funksjon.

Så FireEye har alle ingrediensene som trengs for å levere en solid kvartalsrapport og topp det med en imponerende prognose, noe som ville gå langt i å gi aksjekursen et fint skudd i armen.