Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Facebook Inc. Stock økte 9% torsdag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av sosialt nettverk Facebook

(NASDAQ: FB)

hoppet så mye som 9, 3% på torsdag, etter selskapets første kvartal inntjening utgivelse onsdag ettermiddag. På tidspunktet for denne skrivingen er aksjene opp 8, 9%.

Facebook knuste analytiker forventninger for første kvartal, med inntekter og inntekter per aksje kommer inn på $ 12 milliarder og $ 1, 69. I gjennomsnitt ventet analytikere på omsetning og EPS på 11, 4 milliarder dollar og 1, 35 dollar.

Og så

Facebooks økonomiske resultater viste selskapets raske vekst. Driftsveksten på 49% i året var økende fra 47% i forhold til året før i både Facebooks fjerde kvartal og hele året 2017. Og økningen i EPS på 63% i fjor var langt foran 30% vekst analytikere ventet.

Facebooks brukervekst fortsatte også å stige pent, med månedlige og daglige aktive brukere økte begge 13% året over og 3% sekventielt i løpet av perioden. Dette er oppmuntrende siden det følger endringer i nyhetsfeeden tidligere i år, som administrerende direktør Mark Zuckerberg sa ville prioritere innlegg fra venner og familie, men til slutt redusere mengden tid brukerne bruker på det sosiale nettverket.

Hva nå

Se fremover, opprettholdt Facebook sin veiledning for kvartalsvise år-til-år-vekstratene for å avta i 2018. Men ledelsen reduserte sitt veiledningsområde for driftskostnader. Facebook forventer nå driftskostnader for å vokse 50% til 60% året over. Tidligere ledet ledelsen for 45% til 60% vekst. Et mer aggressivt utsikter for driftskostnadveksten reflekterer ledelsens planer om å foreta betydelige investeringer på tvers av sikkerhet og sikkerhet, innholdsinnkjøp og "langsiktig innovasjonsinnsats", sa økonomidirektør David Wehner.

Og det er viktig å merke seg at ledelsen sa at den mener det kan forbedre personvern og sikkerhet samtidig som den fortsetter å styrke sin annonsevirksomhet.