Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Elf Beauty Inc. aksjer økte i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Elf Beauty Inc.

(NYSE: ELF)

ble soaring i dag etter at kosmetikkhandelen hadde en sterk resultatrapport for tredje kvartal. Selskapet toppet estimatene på topp- og bunnlinjene, da det fortsetter å gjøre fremskritt i sin turnaround-innsats, og aksjene handlet opp 17, 2% klokken 11:43 på EST på tirsdag.

Og så

Inntekter for elleve falt 11% til $ 63, 9 millioner på grunn av en nedgang i salget til rabattkanaler. Til tross for at lysbildet, slår dette resultatet fortsatt estimater på $ 60 millioner.

Bruttomarginalen i kvartalet økte fra 60% til 61%, på grunn av endringer i kundemix og marginsøkende innovasjoner, selv om noen av disse forbedringene ble kompensert av valutakursendringer. Justert salgs-, general- og administrasjonskostnader steg imidlertid fra 40% til 45% av salget da selskapet absorberte nedgangen i omsetningen. Justert inntjening per aksje falt fra $ 0, 20 til $ 0, 17, men det klarte fortsatt å slå forventningene til $ 0, 08.

Administrerende direktør Tarang Amin sa: "Vi leverte vekst i spesialitetskanalen og demonstrerte disiplinert regning og balanseadministrasjon. Vi arbeider aggressivt med tre strategiske tiltak for å forbedre forretningstrender i sporet kanaler: tankefullt økende investeringer i elleve merkevarer, med fokus på viktige elementer, og optimalisere 2019 hylle sett. "

Hva nå

Se fremover, løftet elven sin veiledning beskjeden, og ba om justert EPS på $ 0, 59 til $ 0, 61, opp fra et tidligere utvalg på $ 0, 56 til $ 0, 61. Ledelsen opprettholdt sitt utsikter for omsetningsveksten i de lave enkelsifrene.

Beholdningen er fortsatt ned 41% år til dato, så dagens gevinster bør ses i sammenheng med sine større kamp. Men elleve ser ut til å ta noen viktige skritt for å gjenopprette seg selv som leder innen kosmetikk i fastmode.