Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Electro Scientific Industries aksjer plunged i dag

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Electro Scientific Industries

(NASDAQ: Esio)

har dratt i dag, ned med 18% fra kl. 13.15 EST, etter at selskapet rapporterte en finansiell inntekt for tredje kvartal. Til tross for at det ble uttalt at resultatene var "sterke", var investorene ikke imponert.

Og så

Inntektene i det tredje kvartalet var på 110, 8 millioner dollar, med en nettoinntekt på 34 millioner dollar, eller 0, 94 dollar per aksje. På en ikke-GAAP-basis var nettoinntektene $ 35, 6 millioner, eller $ 0, 99 per aksje. Selskapet har nå gjennomført kostnadsreduksjonsstrategien, noe som fører til at bruttomarginen GAAP øker fra 33, 9% for et år siden til 48% i fjor.

Samlede ordrer i tredje kvartal var 134 millioner dollar, som administrerende direktør Michael Burger sa, skyldes at forbrukerelektronikkprodukter blir mer komplekse og krever større fleksibelt kretsinnhold per enhet.

Hva nå

"Vi leverte et kvart i utmerkede økonomiske resultater. Jeg er spesielt stolt av hele ESI-teamet da de viste kraften til vår høyt skalerbare kostnadsmodell ved å sende en rekordmengde produkt, noe som resulterte i dramatiske økninger i inntekter og lønnsomhet, sa Burger i en uttalelse. "Vår ikke-GAAP bruttomargin på nesten 49% gjorde det mulig å justere driftsmarginen på over 32% og justert kvartalsinntekt på nesten $ 1, 00 per aksje."

Når det gjelder veiledning for fjerde kvartal i fjor, forventer Electro Scientific at inntektene skal ligge i størrelsesorden $ 95 millioner til $ 110 millioner, med ikke-GAAP-inntekter per aksje på $ 0, 75 til $ 0, 95.