Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor DXC Technology Stock fikk 21% i januar

Anonim

Hva skjedde

Informasjonsteknologi spesialist DXC Technology

(NYSE: DXC)

trounced markedet i forrige måned da aksjen ble 21% sammenlignet med en 8% økning i S & P 500, ifølge data gitt av S & P Global Market Intelligence.

Rallyet slettet bare en liten del av de siste papirtapene for investorer, og aksjene er fortsatt lavere med 30% det siste året sammenlignet med en 3% økning i det bredere markedet.

Og så

Investorer jublet nyheter i forrige måned at DXC slo en avtale om å kjøpe Luxoft Holding for 2 milliarder dollar. Ledelsen sa i oppkjøpsmeddelelsen at den planlegger å dra full nytte av Luxofts digitale evner og dyp kompetanse innen viktige næringer som finansielle tjenester og autonom kjøring.

Ta en titt på det siste DXC-inntektssamtalen.

Hva nå

DXC Technology håper at buyout vil gi et bedre veksttak for selskapet, hvis salg har gått ned til $ 15, 5 milliarder de siste ni månedene fra $ 16, 1 milliarder i foregående år. Konsernsjef Mike Lawrie og hans administrerende team sa i begynnelsen av februar at de planlegger å nå et salg på mellom $ 20, 7 milliarder og $ 21, 2 milliarder for hele året, ned fra $ 24, 6 milliarder i 2018. Luxoft-oppkjøpet skulle begynne å løfte disse resultatene fra tidlig finanspolitisk 2020.