Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor DexCom økte 51,8% i august

Anonim

Hva skjedde

Etter salg og inntjening i andre kvartaler har industrien seere forventet forventninger, og nylig lanserte produkter kjørte optimistiske etterspørselsvekstprognoser, aksjer i DexCom Inc.

(NASDAQ: DXCM)

skyrocketed 51, 8% i august, ifølge S & P Global Market Intelligence.

Og så

DexCom er en ledende produsent av kontinuerlige glukosemonitorer (CGM) som brukes av diabetespatienter for bedre å overvåke og dermed kontrollere blodsukkernivået.

Selskapet, som lanserte sin nyeste CGM, G6, sent i fjor, leverte en markedsbevegende kvartalsresultatrapport. Salg kom inn på $ 242, 5 millioner, en økning på 42, 1% fra i fjor og før analyteprognoser med $ 36, 8 millioner. På grunn av de bedre enn forventede inntektene var DexComs ikke-GAAP kvartalsvise tap bare $ 0, 10 per aksje, noe som var $ 0, 08 bedre enn Wall Street var modellering.

Resultatet førte til at DexComs ledelse økte sin helårs salgsveiledning til "ca $ 925 millioner", opp fra tidligere veiledning for mellom $ 850 millioner og $ 860 millioner.

Hva nå

I fjor innledet konkurrent Medtronic en ny epoke i blodsukkerkontroll da den lanserte MiniMed 670G, verdens første kunstige pankreasystem. Medtronic bruker sin egen CGM i sitt system, men konkurrerende systemer innlemmer DexComs CGMs. I juni, Tandem Diabetes

(NASDAQ: TNDM)

sikret FDA-godkjenning for en løsning som parrer insulinpumpen opp med G6. Insulet

(NASDAQ: PODD)

og Eli Lilly & Co.

(NYSE: LLY)

er i sen fase studier av sine egne systemer som er avhengige av DexComs CGMs også.

Automatisk overvåking og dosering av insulin er et betydelig fremskritt i diabetesbehandling som kan føre til at DexComs inntekter og inntekter er betydelig høyere de kommende årene. DexComs salg kan også øke på grunn av neste generasjons CGMs det utvikler seg i samarbeid med Verily, et helsevesen som støttes av Alphabet .

Diabetesprevalens forventes å sveve i de kommende tiårene, og nye produkter, inkludert CGM og automatiserte insulinsystemer, som kan bidra til forsinkelse av livsfarlige forhold som hjertesykdom, kan spille en stadig viktigere rolle i behandlingen. Det er mulig at DexComs siste rally kanskje bare er begynnelsen på det som er en mye større, flere tiårs runde høyere.